Lente-Uitjes: Thuis Best 2,5+ - Lis en Imke

do 01 januari

Lente-Uitjes: Thuis Best 2,5+

Lis en Imke

Is samen fijner dan alleen? Is geluk dat wat je hebt of moet je altijd verder zoeken? Is het de geborgenheid thuis, het avontuur buiten, een bril, drie wormen of misschien wel 20 wortels...

Een mol woont in een huisje onder de grond. Een andere  mol kruipt door de gangen met een schemerlamp. Ze ontmoeten elkaar en er ontstaat een vriendschap. De twee mollen ervaren hoe het is om samen te zijn en hun leven te delen. Ze ruiken voelen, horen, proeven, graven, klauteren en kijken zo goed mogelijk. Op zoek naar dat ene gevoel en dan misschien nog wel beter. Thuis Best is een beeldende en muzikale familievoorstelling over het vinden van geluk in je eigen huiskamer.
terug <

voorstellingsinformatie
website
Concept
Imke Donkers en Lis de Kort
Spel
Imke Donkers en Lis de Kort
Muzikant
Geert Simkens
Locatie
Kleine Zaal

Lis de Kort en Imke Donkers zijn theatermakers die hun kind-zijn koesteren. Samen maken ze jeugdtheater waarin heldere, humoristische taal gecombineerd wordt met beeld en muzikaliteit. De belevingswereld van het kind en de kleine en grote problemen die zich voltrekken tijdens opgroeien zijn de grootste inspiratiebronnen voor hun voorstellingen. Binnen hun werk zoeken Lis en Imke naar de absurditeit en het fantasierijke van verhalen en gebeurtenissen. Het werk van LISenIMKE raakt universele thema’s als geluk, ruzie, vriendschap en liefde. De voorstellingen spreken zowel kinderen, jongeren als volwassenen aan. Ze zijn herkenbaar en met momenten confronterend, maar nooit kinderachtig.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ