Lente-uitjes: Roest 6+ - De Dansers i.s.m. Plan d-

  wo 27 t/m do 28 februari

  Lente-uitjes: Roest 6+

  De Dansers i.s.m. Plan d-

  Gelukkig is niet iedereen normaal. Gelukkig zijn er mensen raar, eigenaardig. Gelukkig kan er soms iets totaal onverwachts gebeuren.

  Een meisje belandt via een stortkoker midden in een eigenaardige wereld. Hier komen spullen terecht die normale mensen niet meer nodig hebben. Oud plastic, afgedankte meubels, roestige apparaten. En ook een paar onaangepaste mensen. Duik mee in hun surrealistische wereld vol grappige ochtendrituelen, onmogelijke dansduetten, walsende vuilniszakken en melancholische liedjes.

  Een voorstelling met live muziek over de schoonheid van het abnormale.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  website
  Locatie
  Grote Zaal
  Roest_De Dansers en plan d-

  Mooie, innige verstrengeling van dans en muziek. Roest houdt het midden tussen een melancholisch liefdesverhaal en een lekker potje spelen; het resultaat is prachtig

  De Volkskrant -

  Voor Roest slaan De Dansers en Plan d- de handen ineen. De artistiek leiders staan met z’n drieën op de vloer als dansers, zangers, acrobaten en uitvinders.

  Choreograaf, danser en decorontwerper Andreas Denk maakt met zijn Plan d professioneel danstheater voor de jeugd en voor volwassenen. Verhalen van mensen en bijzondere ruimtes inspireren hem tot het maken van herkenbare voorstellingen die de absurditeit van de hedendaagse mens blootleggen.

  De Dansers is een Utrechtse groep jonge dansers en muzikanten die hoogwaardige voorstellingen voor een jeugdig publiek brengen.  Onder artistieke leiding van Guy Corneille en Josephine van Rheenen geeft het gezelschap dansconcerten: een eigen genre waarin muzikanten en dansers samen het podium innemen.

  Tijdens Lente-uitjes 2019 staat ook de voorstelling Binnenbeest van De Dansers in ons theater.

  Bewegen, alleen of samen (…) werkt bevrijdend, dat kun je oppikken uit de voorstelling. Niet elke zesjarige zal het zo interpreteren, maar dat is niet erg. Wat overkomt, is de creativiteit en het plezier in bewegen

  Theaterkrant -

  terug naar boven Λ