Lente-uitjes: Pak’m 3+ - BonteHond

  ma 25 t/m di 26 februari

  Lente-uitjes: Pak’m 3+

  BonteHond

  Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M: Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aange-ren op een speelvlak van 5 bij 5. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken? En is de weg niet veel leuker dan het uiteindelijke doel? We zien drie ogenschijnlijk “volwassen” presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been gaat de derde er mee heen: genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep. Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny maar dan op Duploniveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen. PAK’M is de opvolger van de peuterhit AaiPet die de afgelopen drie jaar meer dan tienduizend kinderen over de hele wereld op het puntje van hun stoel kreeg en bovendien een groot succes was in Theater Kikker.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  website
  regie
  René Geerlings
  medemaker/muziek
  Wim Conradi
  spel
  Milan Boele van Hensbroek, Dionisio Matias, Linda Zijl
  dramaturgie
  Judith Faas
  regie-assistentie
  Annelies Appelhof
  decor
  Tom de Meer, René Geerlings
  kostuums
  Judith de Zwart
  Locatie
  Kleine Zaal
  BONTEHOND PAK M 2017 ┬®KAMERICH & BUDWILOWITZ -EYES2_GROOT

  De doldwaze slapstickvoorstelling PAK ‘M zit snedig goed in elkaar

  BonteHond maakt uitdagend, toegankelijk theater voor jong publiek en publiek dat zich jong voelt. De makers vinden dat theater deel moet uitmaken van de leefwereld van kinderen en jongeren omdat het bijdraagt aan zelfvertrouwen en verbeeldingskracht. Opgroeien is een serieuze en kwetsbare zaak. BonteHond ziet dat en biedt troost en verwondering.

  Pak ’m is de opvolger van de peuterhit AaiPet die de afgelopen drie jaar meer dan tienduizend kinderen over de hele wereld op het puntje van hun stoel kreeg. Medemaker en componist Wim Conradi en acteur Dionisio Matias doen wederom mee.

  KAMERICH & BUDWILOWITZ / EYES2
  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ