Lente-uitjes: Pak’m 3+ - BonteHond

  ma 25 t/m di 26 februari

  Lente-uitjes: Pak’m 3+

  BonteHond

  In een tv-studio vechten drie ogenschijnlijk volwassen presentatoren om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. Het gekibbel ontaardt in een slapstickachtige achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken en klassieke misverstanden. En dit allemaal op een speelvlak van 5 bij 5 meter. Een flitsende race met een verrassende eindstreep.

  Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne en Road Runner, maar dan op Duplo-niveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  website
  regie
  René Geerlings
  spel
  Milan Boele van Hensbroek, Dionisio Matias, Linda Zijl
  muziek
  Wim Conradi
  dramaturgie
  Judith Faas
  regie-assistentie
  Annelies Appelhof
  decor
  Tom de Meer, René Geerlings
  kostuums
  Judith de Zwart
  Locatie
  Kleine Zaal
  BONTEHOND PAK M 2017 ┬®KAMERICH & BUDWILOWITZ -EYES2_GROOT

  BonteHond maakt uitdagend, toegankelijk theater voor jong publiek en publiek dat zich jong voelt. De makers vinden dat theater deel moet uitmaken van de leefwereld van kinderen en jongeren omdat het bijdraagt aan zelfvertrouwen en verbeeldingskracht. Opgroeien is een serieuze en kwetsbare zaak. BonteHond ziet dat en biedt troost en verwondering.

  Pak ’m is de opvolger van de peuterhit AaiPet die de afgelopen drie jaar meer dan tienduizend kinderen over de hele wereld op het puntje van hun stoel kreeg. Medemaker en componist Wim Conradi en acteur Dionisio Matias doen wederom mee.


  terug naar boven Λ