KLeuR 2+ - DADODANS

  ma 28 februari t/m di 01 maart

  Lente-Uitjes - KLeuR 2+

  DADODANS

  Twee dansers in het wit gekleed sluipen, rollen en draaien over een witte vloer. Ze laten sporen van verf achter in rood, blauw, geel en groen. Langzaamaan ontstaat er een kleurrijk schilderij, niet alleen gemaakt met kwasten of handen en vingers, maar met het hele lichaam. Kleur is een woordeloze levendige dansvoorstelling bomvol kleur.

  KLeuR+ is een remake van de eerder door Gaia Gonnelli gecreëerde voorstelling KLeuR die in 2013 in première ging. Dit seizoen brengt Dadodans deze levendige, succesvolle dansvoorstelling voor peuters en kleuters opnieuw naar het theater.
  terug <

  tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Concept & choreografie
  Gaia Gonnelli
  Muziek
  Wiebe Gotink
  Locatie
  Kleine Zaal
  kleur_dadodans
  Ben van Duin

  Dadodans | Gaia Gonnelli maakt dansvoorstellingen die aansluiten bij de vrije verbeeldingswereld van (jonge) kinderen. De beeldende voorstellingen prikkelen de fantasie van kinderen door het zintuiglijke en associatieve karakter. In alle voorstellingen van Dadodans speelt het werken met materialen, primaire elementen (vormen, kleuren en klanken) en live muziek een belangrijke rol. Eerder was Dadodans te zien in Theater Kikker met Kokers, Mappamondo, Papier en Klank. Met Papier won Gaia Gonnelli in 2017 de Prijs van de Nederlandse Dansdagen Jong Publiek.

  Ben van Duin
  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ