Lente-uitjes: In de kelder staat een huis 2+ - Tg. Winterberg

  wo 27 t/m do 28 februari

  Lente-uitjes: In de kelder staat een huis 2+

  Tg. Winterberg

  Een avontuurlijke muis woont in de kelder van een gigantisch huis, alleen en helemaal tevreden. Ze droomt weg over wie er allemaal in de theepot woont en giechelt om de schaduw van haar eigen staart.  Dankzij haar eindeloze fantasie beleeft de muis honderd en één bijzondere avonturen, allemaal binnen de vier muren van de warme kelder.

  In de kelder staat een huis is een beeldende voorstelling over je fantasie de vrije loop laten en het vormen van een nieuwe werkelijkheid. Omdat je met je eigen fantasie nooit alleen hoeft te zijn…
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  website
  regie
  Rob Vriens
  dramaturgie
  Mark Haayema
  spel
  Marlyn Coetsier
  Locatie
  Kleine Zaal
  in de kelder_JobvanGelder_GROOT

  Tg. Winterberg is een eigenzinnig theatergezelschap dat onder de artistieke leiding van Marlyn Coetsier energiek, inventief, rauw-poëtisch theater maakt met objecten, installaties, poppen en acteurs. Haar voorstellingen combineren krachtige beelden met verfijnde manipulatietechnieken, eigenzinnige pop-ontwerpen en een ongebreidelde fantasie.

  Tg. Winterberg maakte eerder de voorstellingen In de maneschijn, Sterrenwachter en Meneertje Meer en stond hiermee in 2016 en 2017 ook in Theater Kikker.

  Foto's: Kamerich en Budwilowitz-Eyes
  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ