Lente-uitjes: In de kelder staat een huis 2+ - Tg. Winterberg

Lente-uitjes: In de kelder staat een huis 2+

Tg. Winterberg

Een avontuurlijke muis woont in de kelder van een gigantisch huis, alleen en helemaal tevreden. Ze droomt weg over wie er allemaal in de theepot woont en giechelt om de schaduw van haar eigen staart.  Dankzij haar eindeloze fantasie beleeft de muis honderd en één bijzondere avonturen, allemaal binnen de vier muren van de warme kelder.

In de kelder staat een huis is een beeldende voorstelling over je fantasie de vrije loop laten en het vormen van een nieuwe werkelijkheid. Omdat je met je eigen fantasie nooit alleen hoeft te zijn…
terug <

voorstellingsinformatie
website
regie
Rob Vriens
dramaturgie
Mark Haayema
spel
Marlyn Coetsier
Locatie
Kleine Zaal
in de kelder_JobvanGelder_GROOT

Tg. Winterberg is een eigenzinnig theatergezelschap dat onder de artistieke leiding van Marlyn Coetsier energiek, inventief, rauw-poëtisch theater maakt met objecten, installaties, poppen en acteurs. Haar voorstellingen combineren krachtige beelden met verfijnde manipulatietechnieken, eigenzinnige pop-ontwerpen en een ongebreidelde fantasie.

Tg. Winterberg maakte eerder de voorstellingen In de maneschijn, Sterrenwachter en Meneertje Meer en stond hiermee in 2016 en 2017 ook in Theater Kikker.

Foto's: Kamerich en Budwilowitz-Eyes
bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ