Lente-Uitjes: De Grote Illusionist 8+ - Het Filiaal theatermakers

do 01 januari

Lente-Uitjes: De Grote Illusionist 8+

Het Filiaal theatermakers

Magisch muziektheater dat barst van de verhalen, smeuïge trucs en live muziek. Over een kleine jongen die ervan droomt om een briljant goochelaar te worden, over liegen en bedriegen en een konijn dat telkens weer opduikt. Maar ook over de keerzijde van glitter en glamour en over een assistente, die al het werk doet en nooit eens applaus krijgt. De hoofdrol in De grote illusionist is weggelegd voor de magie zelf. Het Filiaal theatermakers liet zich inspireren door prachtige verhalen en anekdotes van grote meesters zoals Ricky Jay, Chung Ling Soo en Penn & Teller. Ramses Graus ging in de leer bij Ronald Moray (goochelaar en illusionist) en ontving voor zijn rol in De grote illusionist een Gouden Krekel voor meest indrukwekkende podiumpresentatie.
terug <

voorstellingsinformatie
Website
Regie en tekst
Monique Corvers
Compositie & uitvoering
Gábor Tarján
Spel en zang
Ramses Graus, Gábor Tarján en Henke Tuinstra

Het Utrechtse stadsgezelschap Het Filiaal theatermakers is een graag geziene gast in Theater Kikker met hun hartverwarmende voorstellingen voor jong én oud. Dynamiek, techniek en verbeeldingskracht maken nadrukkelijk deel uit van de producties van het Filiaal, variërend van adembenemend objecttheater tot een spetterende familiemusical. Levenslustig, ontroerend, tjokvol swingende muziek en een beetje absurdistisch. Perfect als je nog nooit theater hebt gezien, maar ook heerlijk als je al tien keer bent geweest. De voorstelling Falling Dreams, vorig jaar te zien tijdens Lente-Uitjes, werd zelfs geselecteerd voor Kikker Kiest. Ons festival met de favoriete voorstellingen van het afgelopen seizoen.

Of het nu bedrog is, wilskracht, magie of theaterillusie, Graus en Tuinstra trekken met slimme trucs en vingervlugge handen het jonge publiek direct de betoverende wereld in.

de Volkskrant -

Humor en dramatiek perfect in balans.

Theaterkrant -
bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ