Lente-uitjes: Dag Meneer van Dalen 6+ - TG Graasland

Lente-uitjes: Dag Meneer van Dalen 6+

TG Graasland

Een zeer geestige en magische familievoorstelling (6+ en 60+) over het omhelzen van het leven en het loslaten daarvan. Een voorstelling vol verrassingen, doorspekt met humor en mooie vondsten. Je hebt nog nooit zo hard gelachen om het zeggen van vaarwel.


Meneer van Dalen woont alleen in zijn huisje aan een drukke straat. Wanneer hij binnen is en zijn deur sluit, heeft hij de rust om in zijn eigen wereld te duiken. Hij droomt weg bij de gedachte dat hij ooit eens zal varen op open zee. Maar Meneer van Dalen is oud, zo oud dat niemand precies meer weet hoe oud hij is. Dus hij moet opschieten met zijn wens, voor het te laat is. Of is het al te laat? Meneer van Dalen weet niet dat dit een bijzondere dag gaat worden, waar zomaar eens een wonder zou kunnen gebeuren…
terug <

voorstellingsinformatie
website
idee, concept & spel
Emiel de Jong en Harold Schraven
Locatie
Kleine Zaal

TG Graasland bestaat uit Emiel de Jong (bekend van cabaretduo Schudden) en Harold Schraven. Het gezelschap maakt voorstellingen waarbij het toneelbeeld je in een andere wereld zet, waar tekst zoveel mogelijk wordt gemeden en enkel gebruikt wordt wanneer er puntjes op de i staan. TG Graasland maakt jeugdtheater voor verschillende leeftijden. Thema’s als overmoed, dood en liefde gaan ze niet uit de weg en toch ligt humor altijd op de loer. Afgelopen seizoen was in Theater Kikker de voorstelling Brrr te zien tijdens Winterkost.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ