Bully Bully 3+ - Maas Theater & Dans

  do 03 t/m vr 04 maart

  Lente-Uitjes - Bully Bully 3+

  Maas Theater & Dans

  Wat hebben een peuter en een gemiddelde wereldleider met elkaar gemeen? Zou die president soms ook een driftbui krijgen in het gangpad van de supermarkt? Of gillen totdat hij krijgt wat hij wil? Laat een dreumes speechen en een volwassen man in pak onzin brabbelen, je ziet bijna geen verschil. Alleen heeft de een het voor het zeggen en de ander moet doen wat er gezegd wordt.

  In ‘BullyBully’ ontmoeten twee wereldleiders elkaar in niemandsland. Een cultureclash op duploniveau, want wat de boer niet kent dat eet ie niet. Een ongemakkelijke ontmoeting tussen twee kinderachtige, maar machtige volwassenen die stukje bij beetje aan elkaar wennen. BullyBully is een peutermusical à la West Side Story over vriendschap met veel liedjes, grappig geruzie en een happy end.
  terug <

  tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Website
  Concept en regie
  René Geerlings
  Spel
  Sue-Ann Bel, Henke Tuinstra
  Composities
  Reinier van Harten
  Decor
  Sanne Danz
  Dramaturgie en regieassistentie
  Sara Giampaolo
  Coproductie
  Maas, Atta Festival, Istanbul
  Locatie
  Kleine Zaal
  bully_bully_maas_theater_en_dans
  Jaap Scheeren

  Maas is een landelijk gezelschap van professionele makers met een eigen podium in Rotterdam. Onder artistieke leiding van René Geerlings maken en programmeren ze voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Hierbij staat de ontmoeting voor hen centraal: tussen podiumkunsten en publiek, dans en theater, tussen leeftijden, culturen, makers en maatschappelijke partners.

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ