Lente-uitjes: Binnenbeest 6+ - De Dansers

  vr 01 maart

  Lente-uitjes: Binnenbeest 6+

  De Dansers

  Soms verander ik in een ondeugende aap en hang ik in de gordijnen. Heel af en toe zie ik dat ook bij andere mensen om me heen. Ken je dat? Maar de meeste grote mensen stoppen hun ‘binnenbeest’ weg, maken het tam en sluiten het op. Dat is toch zielig? Red het Binnenbeest!

  Vijf grote mensen zijn serieus bezig, maar het lukt ze steeds minder goed om hun instincten te onderdrukken. Machinale patronen veranderen in dierlijke bewegingen, dromerige muziek mondt uit in swingende flamenco en al snel vliegen de glazen door de lucht. Zal het hen uiteindelijk lukken om chaos en orde, impulsiviteit en controle bij elkaar te brengen? Om te leren leven met hun binnenbeest? Een vrolijke viering van de wildheid die in alle kinderen en volwassenen zit.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  website
  choreografie
  Josephine van Rheenen
  gemaakt met en performance door
  Yeli Beurskens, Blazej Jasinski, Katerina Dietzova, Yoko Ono Haveman en Youri Peters
  muziek
  Guy Corneille met muziek van Guy Corneille, Hans Vermunt, The Doors e.a.
  lichtontwerp
  Marco Chardon
  decor en kostuum
  Roos Matla
  Locatie
  Grote Zaal
  binnenbeest_moon saris_GROOT

  Grote hilariteit … een plezier om te aanschouwen

  Theaterkrant -

  De Dansers is een Utrechtse groep jonge dansers en muzikanten die hoogwaardige voorstellingen voor een jeugdig publiek brengen. Onder artistieke leiding van Guy Corneille en Josephine van Rheenen geeft het gezelschap dansconcerten: een eigen genre waarin muzikanten en dansers samen het podium innemen. De voorstellingen van De Dansers vertellen een krachtig verhaal waarin menselijkheid, overgave en energie kenmerkend zijn. Zowel in muziek als in beweging.

  De Dansers zijn vaste gasten in Theater kikker. Ze gingen hier in première met hun voorstellingen Pokon en Droomstad. Hun voorstelling Tetris was bij ons te zien tijdens Lente-Uitjes 2016 en Binnenbeest stond vorig jaar nog in Theater Kikker. Tijdens Lente-uitjes 2019 is ook de voorstelling Roest bij ons te zien.


  terug naar boven Λ