Anders is een hele normale Zweedse voornaam 6+ - Theater Artemis / Bambie

  za 05 t/m zo 06 maart

  Lente-Uitjes - Anders is een hele normale Zweedse voornaam 6+

  Theater Artemis / Bambie

  Waarom doen we de dingen eigenlijk zoals we ze doen? Drie figuren onderzoeken op het toneel alternatieve mogelijkheden voor dagelijkse handelingen, voor de regels die we met elkaar hebben afgesproken en voor onze omgang met mensen en spullen.

  Alles proberen ze omgekeerd of anders te doen, met als gevolg grappige taferelen, vreemde beelden, zelfbedachte uitvindingen en slapstick-ongelukken. Ze ontdekken leukere manieren om de dingen te doen, maar komen er gaandeweg ook achter dat het soms best handig is om je te houden aan wat we nou eenmaal hebben afgesproken.

  Wat krijg je als je het fysieke ontroerende theater van Bambie combineert met het interactieve en anarchistische van Artemis? Anders is een hele normale Zweedse voornaam! We kijken erg uit naar deze toffe samenwerking van deze twee bijzondere theatergezelschappen waar wij al jaren fan van zijn.
  terug <

  tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Website
  Website
  Co-productie met Theatergroep Bambie
  Regie
  Jetse Batelaan
  Concept en spel
  Paul van der Laan, Jochem Stavenuiter, Tessa Jonge Poerink e.a.
  Dramaturgie
  Marijn van der Jagt
  Decor
  Hester Jolink
  Kostuums
  Liesbet Swings
  Locatie
  Grote Zaal
  anders_is_een_heel_normale_zweedse_voornaam

  Theater Artemis
  Theater Artemis is een jeugdtheatergezelschap uit Den Bosch en maakt interactief en anarchistisch theater. Theater dat zich, in samenspel met het publiek, niet aan zijn eigen wetten houdt.

  Bambie
  Al een jaar of twintig maakt Bambie fysiek theater dat verwondert en ontroert. Theater waarbij de acteurs zich in het zweet werken terwijl de verbeelding met ze aan de haal gaat. Gooi- en smijtwerk gaat bij Bambie hand in hand met een poëtische choreografie.

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ