Komt u nader - Liedfs

  wo 28 t/m vr 30 april

  Komt u nader

  Liedfs

  Dit is een verplaatste voorstelling. Had je al tickets, dan ontvang je van ons per e-mail nieuwe tickets voor één van de nieuwe data.

  er staat een vrouw op het plein
  die haar armen spreidt
  de mensen op het plein vragen zich af
  of ze haar vast moeten pakken
  of dat ze juist een grens vormt
  tot hier en niet verder

  Komt u nader is een theatrale eenmansinstallatie die vragen stelt over hoe mensen elkaar naderkomen. Wat is er nodig voor nabijheid? Is nabijheid altijd lichamelijk? En wat doe je als je naar nabijheid verlangt, maar naderkomen niet kan of lukt?

  Bekijk onderstaand filmpje over de eenmansinstallatie Komt u nader.

   
  terug <

  tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  website
  Concept, tekst en stem
  Annelies van Wijk
  Concept en scenografie
  Marcel Kranendonk
  Licht en techniek
  Paulus van Venrooij
  Muziek en geluid
  Thomas Bosveld
  Film- en flyerbeeld
  Tiemen van Dijk
  Mede mogelijk gemaakt door
  Theater van de Stad, Gemeente Utrecht, Het Makersfonds en Willow Hifi
  Locatie
  Kleine Zaal

  Annelies van Wijk rondde in 2016 de opleiding Theatre and Education af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Aansluitend volgde ze lessen aan de opleiding Writing for Performance, tevens HKU. Hierna stapte ze in een divers werkveld waarin ze schrijven, podcasts maken en het maken van interventies en installaties met elkaar combineert. Ze maakte o.a. werk voor de Nationale Jongerenherdenking, theatergezelschap Vloeken in de Kerk, schreef de toneelvoorstelling Hosseini en werd redacteur bij Hard//hoofd. Ook geeft ze les en begeleidt ze studenten o.a. bij Theaterschool Utrecht, Buitenkunst en HKU.

  Marcel studeerde in 2016 af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, richting Theatre Design. Na een stage als assistent-scenograaf en productieassistent werkte Marcel als scenograaf voor theatergroep De Gemeenschap, OTA| Opera Theater Amsterdam en George & Eran producties. Daarnaast is hij sinds 2019 de vaste productieleider van theatergroep De Gemeenschap en leidde hij een locatieproductie van theatergezelschap Dood Paard. In zijn werk zoekt Marcel naar abstracte vertalingen van gebeurtenissen of objecten die hij  tot een essentie probeert terug te brengen.

  installatie_theater_kikker
  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ