Lente-uitjes: KLeuR 2+ - Dado Dans

vr 26 februari

Lente-uitjes: KLeuR 2+

Dado Dans

Twee dansers in het wit gekleed sluipen, rollen en draaien over een witte vloer. Ze laten sporen van verf achter in rood, blauw, geel en groen. Langzaamaan ontstaat er een kleurrijk schilderij, niet alleen gemaakt met kwasten of handen en vingers, maar met het hele lichaam. Kleur is een woordeloze levendige dansvoorstelling bomvol kleur.

KLeuR+ is een remake van de eerder door Gaia Gonnelli gecreëerde voorstelling KLeuR die in 2013 in première ging. Dit seizoen brengt Dadodans deze levendige, succesvolle dansvoorstelling voor peuters en kleuters opnieuw naar het theater.
terug <

tickets >
data & tijden
voorstellingsinformatie
Concept & choreografie
Gaia Gonnelli
Muziek
Wiebe Gotink
Locatie
Grote Zaal
Kleur
Ben van Duin

Dadodans | Gaia Gonnelli maakt dansvoorstellingen die aansluiten bij de vrije verbeeldingswereld van (jonge) kinderen. De beeldende voorstellingen prikkelen de fantasie van kinderen door het zintuiglijke en associatieve karakter. In alle voorstellingen van Dadodans speelt het werken met materialen, primaire elementen (vormen, kleuren en klanken) en live muziek een belangrijke rol. Eerder was Dadodans te zien in Theater Kikker met Kokers, Mappamondo, Papier en Klank. Met Papier won Gaia Gonnelli in 2017 de Prijs van de Nederlandse Dansdagen Jong Publiek.

Ben van Duin
bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ