Herfststukjes: KLaNK 2+ - Dadodans / Gaia Gonnelli

do 01 januari

Herfststukjes: KLaNK 2+

Dadodans / Gaia Gonnelli

Van trilling naar muziek, van brabbeltaal naar zang. Zoals klank van de moederstem weerklinkt in het kind, gaan een danseres en een zangeres op zoek naar de weerklank in elkaar en in het decor. Ze komen samen in een klankrijke dans die het jonge publiek doet meetrillen. Klank is een verrassende zoektocht naar de reis die de klank aflegt.
terug <

voorstellingsinformatie
website
Concept
Gaia Gonnelli en Wiebe Gotink
Choreografie
Gaia Gonnelli ism Candela Murillo
Muziek compositie
Wiebe Gotink ism Felicity Provan
Muziek uitvoering
Felicity Provan
Dans
Candela Murillo
Locatie
Kleine Zaal
klank
Ben van Duin

De interactie tussen Candela Murillo en Felicity Provan is speels, afwisselend en goed gedoseerd. Ook weet het duo de connectie tussen beweging en geluid helder te maken.

Het Parool

Met Dadodans creëert choreograaf en danseres Gaia Gonnelli associatieve, intieme en prikkelende multidisciplinaire dansvoorstellingen voor jonge kinderen. Ze gebruikt dans om vorm te geven aan een persoonlijke, vrije verbeeldingswereld die kinderen aanspreekt. Haar beeldende voorstellingen prikkelen de fantasie van kinderen door de zintuiglijkheid en het associatieve karakter. In alle voorstellingen van Dadodans speelt het werken met materialen en primaire elementen (vormen, kleuren en klanken) een belangrijk rol. Eerder was ze te zien in Theater Kikker met Kokers, Mappamondo en Papier. Met Papier won Gaia Gonnelli in 2017 de Prijs van de Nederlandse Dansdagen Jong Publiek.

Ben van Duin
bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ