Kikker Kiest: MEN. de mening herzien - BOG.

do 17 september 2015

Kikker Kiest: MEN. de mening herzien

BOG.

Kikker Kiest: favoriete voorstellingen van 2014/2015
We leven in een wereld waarin iedereen een mening lijkt te hebben om die meteen aan de rest van de wereld te laten horen. MEN. is een flitsend taalspel waarin deze overvloed aan gemakkelijke en ongemakkelijke meningen met nieuwe ogen wordt bekeken. Een grappige en oprechte verzameling van zaken die er toe doen. Of juist helemaal niet.

Smaakmaker: In gesprek met Greg
Talkshow onder leiding van Greg Nottrot: praat na met de makers en ontdek waarom Kikker kiest wat Kikker kiest. Directeur Harm Lambers en programmeur Jolie Vreeburg ondergaan ditmaal zelf een vragenvuur. Te gast zijn: de leden van BOG. en programmeur Jolie Vreeburg.
Na afloop van de voorstelling | toegang gratis
terug <

geweest
voorstellingsinformatie
Website BOG
Van en met
Judith de Joode, Benjamin Moen, Sanne Vanderbruggen en Lisa Verbelen
Eindregie
Erik Whien
Dramaturgie
Roos Euwe

MEN. is een ritualistische performance, een woordencompositie, uitgepuurd in zijn eenvoud, zonder opsmuk en balast in structuur en spel, mooi en overtuigend in balans als een bezwering om vat te kunnen krijgen op het leven. Knap. ‘Vind ik.

Theaterkrant

BOG. is een razendsnel opklimmend Vlaams-Nederlands collectief dat een poging doet het huidige leven te (be)grijpen. Ze maken herkenbaar theater dat iets in je losmaakt. In december spelen ze hun nieuwe voorstelling: GOD. Waarin ze wederom grip proberen te krijgen op iets dat te groot is om vast te pakken.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ