Kikker Gemist: Die Already - Club Lam

  za 12 september

  Kikker Gemist: Die Already

  Club Lam

  Drie vrouwen staan aan de voet van de heuvel met een kater te wachten tot de jongeman aan het kruis eindelijk sterft.

  In deze tragikomedie komen Moeder Maria, Maria Magdalena en de Heilige Johanna zelf aan het woord en komen we achter de nieuwe waarheid. Deze vrouwen zijn de geschiedenis ingegaan als de moeder-, de hoer- en de huisvrouw. Maar wat is er tijdens het laatste avondmaal echt gebeurd? En wie heeft deze PR stunt bedacht. Club Lam vindt het tijd voor een update, tijd voor een nieuw vrouwelijk perspectief.

  "Ik heb de verlosser gebaard. Wat een vrouwelijkheid. Alles is daar beneden opengescheurd. En dat is niet op wonderbaarlijke manier weer allemaal zo strak geworden hoor. Na die bevalling had God schijt aan mijn maagdelijkheid."
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Van en met
  Marloes IJpelaar, Ella Kamerbeek, Ayla Satijn
  Locatie
  Theater Kikker
  club_lam

  Club Lam (2018) is een nieuw, all-female theatercollectief uit Utrecht. Met een frisse blik en eigen teksten beuken ze door glazen plafonds en verwoesten vastgeroeste rolpatronen op zoek naar een uniek vrouwelijk perspectief. Van twee toiletdames (Politiek Wanhoop, 2018) tot de instafamous Marie Antoinette (Let Them Eat Cake, 2019) en een Maria Magdalena met millennial issues (Die Already, 2020); Club Lam laat vrouwen aan het woord.

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ