Kerst met René en Renée van de wijnsommelier - Boesjans - theatrale wijnproeverij

  za 21 t/m zo 22 december

  Kerst met René en Renée van de wijnsommelier

  Boesjans - theatrale wijnproeverij

  - een theatrale wijnproeverij -

  Wijn, dat is een gewichtig onderwerp, daar moet je niet te makkelijk over doen. Dat vraagt om een gepaste benadering, zeker met de feestdagen. Gelukkig zijn hier René en Renée van de wijnsommelier. Zij bieden u een warm, winters welkom in de wervelende wereld van de wijn. Zodat u straks bij het kerstdiner, ook lekker moeilijk kunt doen bij uw glaasje.

  Schuif aan.
  Pak een glas.
  En vul het gapende gat van binnen.
  Geniet, en drink alleen.

  EXTRA: Wil je na de wijnproeverij ook een bezoek brengen aan de voorstelling 'Eenzame kerst met Boesjans' op dezelfde dag, koop dan via deze link een combiticket met korting.

   
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Concept en spel
  Renée Kapitein en Matthijs Mahler
  Tekst
  Renée Kapitein
  Locatie
  Kleine Zaal

  Boesjans is comedy, sketch én theater, gemaakt door een gezelschap van acteurs, schrijvers, een muzikant en een regisseur. Tijdens de voorstellingen worden er vele potjes met lonely-kerststal-madness voor je geopend, vol met scènes, sketches en liedjes voor iedereen die ze horen wil (en de rest). Inmiddels fleurt het bonte gezelschap al sinds 2016 ons theater op rond de kerstdagen en lijkt het een heuse traditie te worden. Compleet mét kerst-photobooth en glittertruien. Maar Boesjans is van meer markten thuis. Ook de wereld van de wijn is hen niet onbekend. Daarom dit jaar voor het eerst een heuse theatrale wijnproeverij. Dus sluit je aan en maak van Boesjans ook jouw kersttraditie!

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ