Karaoke Real Doll - TG Tiefschnee

  di 25 t/m vr 28 september

  Karaoke Real Doll

  TG Tiefschnee

  Een man met vrouw en kinderen houdt er nóg een verhouding op na. Een pure relatie die niet vertroebeld wordt door menselijke tekortkomingen. Een romance die staat voor zijn eigen ideale wereld. Een relatie met een ‘real doll’.
  De man zit in een klaslokaal in Nieuw Vennep. Met zijn pop. Op zijn oproep om gelijkgestemden te ontmoeten komt maar één andere man opdagen. Ook hij heeft zijn pop mee. Wat aanvankelijk een Wachten op Godot-achtige voorstelling lijkt met scherpe dialogen, mondt uit in een licht absurde zwartkomische karaokemiddag.
  De real dolls in de voorstelling worden belichaamd door de artistieke directie van TG Tiefschnee zelf: Merel van Huisstede en Rinske Bouwman. TG Tiefschnee laat zich bespelen en zoekt uit hoe een relatie met een object in elkaar steekt.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  website
  regie
  Merel van Huisstede
  tekst
  Rinske Bouwman
  spel
  Boris van Bommel, Jilles Flinterman, Rinske Bouwman, Merel van Huisstede
  vormgeving
  Dirk Sonneveld
  Locatie
  Kleine Zaal

  Vorig jaar maakte TG Tiefschnee haar debuut in Theater Kikker. Dit jaar keren ze terug met hun nieuwe rockende voorstelling over real dolls. Het Utrechtse TG Tiefschnee is in 2015 opgericht door Merel van Huisstede en Rinske Bouwman en staat voor licht absurdistisch teksttheater. De voorstellingen van TG Tiefschnee gaan over ras-losers die op de rand van de samenleving staan en tragikomische plannen hebben om hun leven een andere wending te geven. Merel en Rinske maakten eerder Most trees are blue, Avocado Inn, De Konijn Monologen en Rauw.


  terug naar boven Λ