ITS 2020 ON TOUR - Rudolphi Producties / ITS Festival

di 06 t/m wo 21 oktober 2020

ITS 2020 ON TOUR

Rudolphi Producties / ITS Festival

Deze voorstelling is geweest
Benieuwd naar andere voorstellingen van Rudolphi Producties / ITS Festival? Bekijk hier alle voorstellingen van Rudolphi Producties / ITS Festival
Deze voorstelling gaat door met een maximum van 30 bezoekers.

Maak kennis met het theatertalent van de toekomst.
Dit jaar wordt de 30e editie van het ITS Festival eenmalig in een nieuwe vorm gegoten. In samenwerking met Rudolphi Producties gaan de afstudeervoorstellingen van de nieuwste generatie theatermakers on tour! Ook Theater Kikker biedt studenten een podium om hun werk te tonen. Maak kennis met de nieuwe lichting makers, acteurs en performers.

Ontdek de afstudeervoorstellingen van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, de Toneelacademie Maastricht en ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten Arnhem.

Er is dagelijks een wisselend programma met twee voorstellingen in de grote zaal. Daarnaast kan je een extra ticket ( 2,-) kopen voor de bonusvoorstelling. Deze korte voorstelling speelt voor of na het hoofdprogramma in de kleine zaal. De capaciteit is beperkt. Zie hier het programma per dag:

di 6 oktober
bonusvoorstelling: 19u00 of 21u45
Lieke van der Vegt Toneelacademie Maastricht Performance – WHAT’S IN MY EYE
hoofdprogramma: 20u00
Jette Loona Hermanis ATD SNDO – TORQUE VULNERATI
Bodine Sutorius ATD Mime – BECOMING

wo 7 oktober
bonusvoorstelling: 19u00 of 21u45
Roann Postma / Toneelacademie Maastricht Performance – EXULANSIS
hoofdprogramma: 20u00
Isabel Hees / HKU Acteur – SLICE OF LIFE
Keerthi Basavarajaiah / ATD SNDO – LURING WHISPERS
terug <

geweest
voorstellingsinformatie
Mogelijk gemaakt door
Amsterdams Fonds voor de Kunst, Dioraphte, Prins Bernhard Cultuurfonds, Stichting Melanie en Fonds Podiumkunsten
Locatie
Grote Zaal
its_on_tour

Over het ITS Festival
Op het ITS Theaterschool Festival presenteren de studenten van de Nederlandse en Vlaamse theaterscholen hun afstudeerwerk. Het festival vindt jaarlijks plaats in juni en draait geheel om de afstuderende studenten, hún visie en hún werk. Bovenal is het ITS een platform voor de ideeën, experimenten en de vernieuwingsdrang waarmee de jongste lichting theatermakers het veld bestormt. Het festival schept ruimte voor studenten, professionals en publiek om elkaar te ontmoeten en inspireren. De nieuwe lichting theatermakers krijgt er hun plek in de professionele theaterwereld.

Over Rudolphi Producties
Rudolphi Producties is de artistieke thuishaven voor zelfstandige theatermakers. Ieder jaar presenteert Rudolphi Producties aan het begin van het nieuwe theaterseizoen veelbelovend, pas afgestudeerd theatertalent in Het Debuut. Een drietal veelbelovende theatermakers gaat in Het Debuut op tournee door het land om zo het publiek kennis te laten maken met hun werk. De talenten voor deze tournee worden geselecteerd tijdens het ITS Festival. Dit jaar gaan ITS en Rudolphi Producties een verdergaande samenwerking aan om zo de afstudeerlichting 2020 het podium te bieden dat zij verdienen.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ