What You See: In First Person (workshop) - What You See Festival 2020 / Daniel Mariblanca

What You See: In First Person (workshop)

What You See Festival 2020 / Daniel Mariblanca

Speciaal voor deze ongewone editie van What You See Festival transformeert choreograaf Daniel Mariblanca het project In First Person tot een fysieke online workshop. In First Person is een project over het leven van verschillende trans gender personen dat de uiteenlopende genderervaringen in onze samenleving verkent. Deze workshop omarmt enkele van de belangrijkste onderwerpen van het project, zoals het opheffen van grenzen, het spel tussen realiteit en fictie en het creëren van nieuwe perspectieven op schoonheid en verlangen. De workshop is een plek voor steun, moed en intimiteit in tijden van sociale afstand. Geef je nu op!

Daniel Mariblanca is een professionele danser, choreograaf en oprichter van 71BODIES, een transgender inclusief professioneel dans- en performance gezelschap in Bergen, Noorwegen. Daniel richtte het gezelschap op aan het begin van zijn transitie vanuit de noodzaak om zowel de complexiteit van de transgenderidentiteit te begrijpen als te documenteren.
terug <

voorstellingsinformatie
Door
Daniel Mariblanc
Locatie
online
Skjalg Ekeland

De derde editie van What You See Festival staat in het teken van Radical Tenderness. Met dans, theater, muziek, poëzie, expo’s en meer viert het festival de diversiteit van de mensheid en onderzoekt het hoe we, ook in kwetsbare tijden, met elkaar in verbinding kunnen blijven.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ