What You See: In First Person (workshop) - What You See Festival 2020 / Daniel Mariblanca

zo 22 november 2020

online

What You See: In First Person (workshop)

What You See Festival 2020 / Daniel Mariblanca

Deze voorstelling is geweest
Benieuwd naar andere voorstellingen van What You See Festival 2020 / Daniel Mariblanca? Bekijk hier alle voorstellingen van What You See Festival 2020 / Daniel Mariblanca
Speciaal voor deze ongewone editie van What You See Festival transformeert choreograaf Daniel Mariblanca het project In First Person tot een fysieke online workshop. In First Person is een project over het leven van verschillende trans gender personen dat de uiteenlopende genderervaringen in onze samenleving verkent. Deze workshop omarmt enkele van de belangrijkste onderwerpen van het project, zoals het opheffen van grenzen, het spel tussen realiteit en fictie en het creëren van nieuwe perspectieven op schoonheid en verlangen. De workshop is een plek voor steun, moed en intimiteit in tijden van sociale afstand. Geef je nu op!

Daniel Mariblanca is een professionele danser, choreograaf en oprichter van 71BODIES, een transgender inclusief professioneel dans- en performance gezelschap in Bergen, Noorwegen. Daniel richtte het gezelschap op aan het begin van zijn transitie vanuit de noodzaak om zowel de complexiteit van de transgenderidentiteit te begrijpen als te documenteren.
terug <

geweest
voorstellingsinformatie
Door
Daniel Mariblanc
Locatie
online
Skjalg Ekeland

De derde editie van What You See Festival staat in het teken van Radical Tenderness. Met dans, theater, muziek, poëzie, expo’s en meer viert het festival de diversiteit van de mensheid en onderzoekt het hoe we, ook in kwetsbare tijden, met elkaar in verbinding kunnen blijven.

 • non_creators_company
  >

  Spread the sadness – een missverkiezing van tranen - Max & Rosita

  theater

  Spread the sadness – een missverkiezing van tranen - Max & Rosita

  theater

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ