What You See Festival: In First Person - Daniel Mariblanca

do 01 januari

What You See Festival: In First Person

Daniel Mariblanca

Vorig jaar maakte de solo 71Bodies 1Dance van de Spaanse Daniel Mariblanca grote indruk tijdens What You See Festival. Dit jaar is hij terug en toont hij het ‘work-in-progress’ In First Person, waarin hij samen met de 53jarige botenbouwer Tonje Havstad in dans, film en een gesprek, openhartig de impact van een transitie op je ervaring van ‘thuisvoelen’ ontvouwt. Je thuis voelen in je lijf, dat door de hormonen soms ongrijpbaar wordt, maar ook bij je familie, die zich aan moet passen aan een veranderende familiestructuur.

Onderdeel van In First Person is een nagesprek met Daniel en Tonje.

Combineer In First Person met Aquí, Siempre en profiteer van een fikse combikorting. Bestel hier je combiticket.
terug <

voorstellingsinformatie
concept & choreography
Daniel Mariblanca
protagonist
Tonje Havstad
producer and tour management
Camilla Svingen
video design & photography
Ursula Kaufmann
supported by Bergen Kommune and Norsk Kulturfond Kulturrådet
Locatie
Kleine Zaal
In_first_person
Ususla Kaufmann

De krachtige performance 71Bodies 1Dance van transman Daniel Mariblanca zorgde voor bewondering, herkenning en bemoediging in de zaal.

Dick van Teylingen, Theaterkrant

De tweede editie van het multidisciplinaire en internationale What You See Festival toont een programma waar de urgentie én het plezier van afspat. Met dans, theater, film, exposities, muziek en meer bevraagt het festival normen rondom gender en identiteit en rekt deze op.

Het volledige programma van What You See Festival, inclusief films, exposities en meer vind je op www.whatyouseefestival.nl. Vergeet je niet in te schrijven voor de What You See nieuwsbrief.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ