Ik kom iets doen - Laura van Dolron / Het Zuidelijk Toneel

  do 16 t/m vr 17 april

  Ik kom iets doen

  Laura van Dolron / Het Zuidelijk Toneel

  Verslavingen zijn overal om ons heen, soms destructief, vaak dagelijks. Denk maar aan eten, shoppen, vliegen, seks, facebook of Instagram. Uren per dag zitten we aan het scherm van onze smartphone gekluisterd, in hoeverre leven we nog echt?

  In tijden waar burn-outs en depressies welig tieren neemt stand-up philosopher Laura van Dolron je mee op een intieme, kwetsbare reis op zoek naar de fundamenten van verslaving. Laura probeert te doorgronden waarom onze maatschappij zo’n goede voedingsbodem is voor verslaving. Waar zou jij van willen afkicken?

  De voorstelling is een levendige mix tussen kleinkunst, toneel, muziek en live-columns. Gedragen door de live gecomponeerde muziek van saxofonist en pianist Wilko Sterke en singer-songwriter Frank van Kasteren.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  concept en spel
  Laura van Dolron
  Locatie
  Grote Zaal
  larua_van_dolron

  Zelfverklaard stand up filosoof Laura van Dolron is al heel lang een van de favoriete bespelers van Theater Kikker, in de afgelopen jaren onder meer met de voorstellingen Liefhebben en Wij. Afgelopen seizoen zag je Laura met Een antwoord op alle vragen en de voorstelling Wat we normaal niet horen, een samenwerking met Het Zuidelijk Toneel.

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ