I Can See Myself Through Your Eyes - Cecilia Moisio

vr 26 januari 2018

I Can See Myself Through Your Eyes

Cecilia Moisio

Deze voorstelling is geweest
Benieuwd naar andere voorstellingen van Cecilia Moisio? Bekijk hier alle voorstellingen van Cecilia Moisio
Wegens stemproblemen van de zangeres kan de voorstelling vanavond (zaterdag 27 januari) niet doorgaan. Excuses voor het ongemak. Heb je al kaarten, dan word je hierover bericht.

Hoe gaan we om met kritiek? Zijn we een autonoom individu of alleen een weerspiegeling van de meningen van anderen? In dit duet zitten de performers letterlijk gevangen in een grote cirkelvormige ruimte. Het biedt een veilige plek voor spel, onschuld en onderzoek, maar leidt door zijn begrenzing ook tot kwetsbaarheden. Het publiek zit op de huid van de spelers en wordt meegenomen in hun zoektocht in het kijken en bekeken worden. In deze multidisciplinaire voorstelling voegen Choreograaf Cecilia Moisio en zangeres Ineke Vandoorn hun talenten samen. Beweging, zang en tekst worden op een sterke en eigenwijze manier gecombineerd, typerend voor het werk van Cecilia Moisio. Bewegend en zingend gaan de twee vrouwen een spottende, steeds fellere dialoog aan over het kunstenaarschap in de moderne tijd.
EXTRA: vrijdag 26 januari première.
terug <

geweest
voorstellingsinformatie
website
beweging, stem, spel
Cecilia Moisio en Ineke Vandoorn
dramaturgie, coaching
Vincent Wijlhuizen
Locatie
Grote Zaal

Cecilia Moisio is een opkomende choreografe wiens werk eerder te zien was in de Voorjaarscollectrie van Kikker (Juxtapose, 2014) en in het reizend dansfestival Moving Futures (L.O.V.E., 2015, Circles 2017). De van oorsprong Finse Cecilia Moisio (1978) is performer en choreograaf en werkend in Amsterdam sinds 1997. Cecilia danste vele jaren bij Dansgroep Krisztina de Châtel en daarna bij Ward/waRD – Ann Van Den Broek. Zij was één van de ‘artists in residence’ bij Dansmakers Amsterdam en heeft nu haar eigen stichting waaronder zij vorig jaar Mums the word presenteerde in Theater Kikker. De performance Circles, te zien in Moving Futures 2017, was een voorstudie van I Can See Myself Through Your Eyes. Nu is dus de gehele voorstelling in Theater Kikker te zien.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ