What You See Festival: Human Landscape - HKU Muziek & Technologie, Interactive Performance Design, Theatervormgeving

do 01 januari

What You See Festival: Human Landscape

HKU Muziek & Technologie, Interactive Performance Design, Theatervormgeving

De mens probeert overal een naam aan te geven; aan gender, seksualiteit, grenzen. Belangrijke thema's waar kunstenaars als Francesca Woodman en Robert Mapplethorpe zich al mee bezig hielden. Mede hierdoor geïnspireerd creëren studenten van de HKU een performance als resultaat van lange, betekenisvolle gesprekken en intiem onderzoek. Misschien is Human Landscape een stormram in een veel te genuanceerde en politiek correcte cultuur. Misschien is het iets heel anders. Een landschap is immers altijd in beweging.

Human Landscape is op zaterdag 9 november vanaf 14.00 uur in Leidsche Rijn Centrum te zien (tickets aan de deur) en verhuist op zondag 24 november naar Theater Kikker.

Tip! Bezoek ook het What You See Festival programma Gender Eclectic in de Stadsschouwburg Utrecht.
terug <

voorstellingsinformatie
concept, creation, performance
Mandy Zonneveld, Valentijn Albers, Aniek Konings, Evelien Jager, Edo Verhoeff, Leander van Geffen, Milou Oosterom, Misha Joachimstal, Aiman Verma
coaching
 Kim Vogels, Trudy Hekman, Mart-Jan Zegers
Locatie
Theater Kikker
Aiman Verma & Evelien Jager

De tweede editie van het multidisciplinaire en internationale What You See Festival toont een programma waar de urgentie én het plezier van afspat. Met dans, theater, film, exposities, muziek en meer bevraagt het festival normen rondom gender en identiteit en rekt deze op.

Het volledige programma van What You See Festival, inclusief films, exposities en meer vind je op www.whatyouseefestival.nl. Vergeet je niet in te schrijven voor de What You See nieuwsbrief.


terug naar boven Λ