How did I die - Davy Pieters / Frascati Producties

ma 09 november 2015

How did I die

Davy Pieters / Frascati Producties

De jonge regisseur Davy Pieters maakt een filmische, fysieke voorstelling die een lust is voor thrillerliefhebbers. Er is één moord, maar ontelbare wegen die daartoe hebben kunnen leiden. Tijd en waarheid worden gemanipuleerd, complottheorieën herzien. Brengt de reconstructie ons dichter bij de waarheid of duwt deze ons daar juist steeds verder van weg? De voorstelling How did I die was vorig seizoen bij Theater Kikker te zien in de Najaarscollectie. Een festival met het beste van de nieuwste makers.
terug <

geweest
voorstellingsinformatie
Website Davy Pieters
Van en met
Davy Pieters, Klára Alexová, Indra Cauwels, Joey Schrauwen, Jimi Zoet, Bob Ages

How did I die, dat is Peter R. De Vries, maar dan anders. Subtiel. Smaakvol. Slim.

Theaterkrant -

De jonge regisseur Davy Pieters (1988) maakte bij Frascati Producties de studie What Remains (2012), over de gevolgen van de Japanse Tsunami en het hilarische, gruwelijke sprookje An Elephant (2012). Vervolgens presenteerde ze de bejubelde monoloog The Truth About Kate (2014), die werd geselecteerd voor het Nederlands Theaterfestival, het Vlaamse Circuit X en werd ze genomineerd voor de BNG Bank Nieuwe Theatermakers prijs.

Het vraagt om een groot talent om de hersenen van je publiek op zo’n intelligente, geestige en hallucinerende wijze te kietelen.

Trouw -
bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ