What You See: Hoktopie - What You See Festival 2020 / Studenten HKU

What You See: Hoktopie

What You See Festival 2020 / Studenten HKU

Alle voorstellingen tot en met 18 november gaan niet door. Heb je tickets? Dan ontvang je hierover bericht.

In hokjes denken doet de mensheid al sinds de oudheid. ‘we maken een kringetje van jongens en van meisjes’ is hoe het begon. Maar hoe verhouden hokjes zich ten opzichte van identiteit? Zijn hokjes een goede manier om identiteit te definiëren? Studenten van verschillende opleidingen van de HKU creëren een wereld waarin je als toeschouwer oog in oog komt te staan met je eigen denkpatronen. Welkom in: Hoktopie!

Deze performance installatie is slechts steeds voor 4 personen toegankelijk. Dit is een voorproefje van de definitieve presentatie die op zondag 22 november in Het Huis Utrecht te zien is. Wil je zowel het voorproefje als de presentatie zien? Dan heb je voor beide dagen een ticket nodig.

Let op: deze performance vindt plaats in de GansStudio, Gansstraat 143.
terug <

voorstellingsinformatie
Door en met
Stella van den Berg, Nik Beumer, Minke Bol, Sharona Maquette Diop, Dan Majdub, Danique van der Mik, Samantha Peeters, Joran Renckens, Evan Rouschop, Arthur van Spanjen, Freek Veneman en Kim Winder
Opleidingen
HKU Muziek & Technologie, Image & Media Technology, Interactive Performance Design, Writing for Performance en Theatre Design
Coaches
Kim Vogels, Trudy Hekman en Mart-Jan Zegers
Begeleiding
Vincent Wijlhuizen
Locatie
GansStudio | Gansstraat 143
hoktopie
Danique van der Mik

Deze derde editie van What You See Festival staat in het teken van Radical Tenderness, en probeert om, ook in kwetsbare tijden, met elkaar in verbinding te blijven. Met dans, theater, muziek, poëzie, expo’s en meer viert het festival de diversiteit van de mensheid.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ