HET - Aluin viert!

HET

Aluin viert!

HET is de allereerste voorstelling van Theatergroep Aluin. Uitgekomen terwijl de makers nog op de HKU zaten. Erik Snel regisseerde medeoprichter Frank Meijers en actrice Gabby Bakker in de Discordiabewerking van de novelle The Beast in The Jungle van Henry James.

Een man wacht op iets groots en meeslepends. Een vrouw wil met hem wachten. Als ze na vele jaren ziek wordt en sterft staat de man oog in oog met zijn noodlot, dat hem als een tijger uit de struiken bespringt. Een voorstelling over liefde als levenslot. Of zijn we toch voor iets anders op de wereld gezet?

Dagelijks: Expo 25 jaar Aluin in de foyer.
Een kwart eeuw Aluin is ook een kwart eeuw theatergeschiedenis. In de foyer zal een Aluinmuseum worden gemaakt met oude en nieuwe posters en beeldmateriaal, met registraties van voorstellingen en rekwisieten en met onbeholpen publiciteitsmateriaal uit de vorige eeuw. Het overlevingsmuseum van een theatergezelschap.

terug <

voorstellingsinformatie
Website
Bewerking van de novelle
door Jan Ritsema, Marjon Brandsma en Ger Thijs
Spel
Frank Meijers en Gabby Bakker
Regie
Erik Snel

Het Utrechtse gezelschap Aluin staat garant voor oersterke verhalen en die vertellen ze dan ook al 25 jaar in Theater Kikker, en daar zijn we trots op. Hoog tijd dus om dit veerkrachtige gezelschap uit eigen stad een week lang uit te nodigen om oude maar ook nieuwe verhalen te komen vertellen.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ