Uk&Puk Festival: Het laatste koekje 3-6 jaar - Het Ministerie van Onverrichter Zaken

  za 02 mei

  Uk&Puk Festival: Het laatste koekje 3-6 jaar

  Het Ministerie van Onverrichter Zaken

  Victor en Thorsten wonen in een huis. Victor breit elke dag een sjaal en Thorsten veegt de kamer. Samen drinken ze een kopje thee. Dat doen ze elke dag om half 4. Thee met een koekje. Hun pinken in de lucht. Breien, vegen en kopjes thee, meer hebben ze niet nodig. Op een dag staat er een heel groot DING midden in de kamer. Zo maar. Hoe komt dat ding daar? Wat zit er in? En nog belangrijker, wat doen ze met dat grote ding? Als je zelf het avontuur niet opzoekt, komt het avontuur wel naar jou. Victor en Thorsten krijgen een avontuur cadeau en vragen zich af of ze blij zijn.

  Het laatste koekje is een voorstelling vol humor over het overwinnen van angsten en kiezen voor het onbekende. Want wat is er leuker dan je zonder zorgen in het leven te gooien? Een woordeloze voorstelling voor peuters en kleuters met veel beweging en met nieuwsgierigheid als motor.

  EXTRA: Het tekenatelier
  De foyer van Theater Kikker verandert speciaal voor de kleine bezoekers van het Uk&Puk Festival in een tekenatelier. Daar kunnen de kinderen creatief aan de slag met papier, potlood en penseel. Overal staan heuse schildersezels opgesteld waar de kleine kunstenaars zich kunnen uitleven in zwart, wit of alle kleuren van de regenboog! Dus doe inspiratie op bij de mooie voorstellingen die tijdens Uk&Puk te zien zijn en teken er naar hartenlust op los!
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Regie en script
  Danielle Wagenaar
  Spel
  Niek van der Horst en José Montoya
  Locatie
  Kleine Zaal

  Op slechts enkele vierkante meter stunten ze met stoelen, theepotten en stapels rammelende kopjes. Hun minimalistische liedjes zijn hilarisch.

  Het Ministerie van Onverrichter Zake het jeugdtheatergezelschap van Niek van der Horst en Daniëlle Wagenaar. Na de succesvolle tournee van Panama (2+) (te zien tijdens de eerste editie van Uk&Puk Festival in 2017) hebben Niek en Danielle samen dit nieuwe gezelschap opgezet. Hun eerste voorstelling, FATBOYS (6+) is enthousiast ontvangen door pers en publiek en is in Theater Kikker te zien tijdens Lente-Uitjes. Het Laatste Koekje is de eerste 3+ voorstelling onder deze nieuwe naam.

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ