Het laatste gesprek - Theatergezelschap Gehring en Ketelaars

  di 22 t/m wo 23 januari

  Het laatste gesprek

  Theatergezelschap Gehring en Ketelaars

  Een cliënt en een functionaris zitten tegenover elkaar in de kale ruimte van Het Instituut. De uren tikken weg. Wat begint als een standaard bureaucratische afhandeling, verandert in een kafkaësk labyrint.

  Het laatste gesprek is een gesprek tussen een doorgewinterde functionaris en een cliënt die van haar afhankelijk is. Hoe gaan beide partijen om met de speelruimte tussen de regels?

  Gehring & Ketelaars geeft in Het laatste gesprek vorm aan een angst die voor iedereen herkenbaar is en voor miljoenen mensen werkelijkheid: dat je niet vrij bent om je eigen weg te gaan, maar dat een ander mens over jou beslist.

  De voorstelling is gebaseerd op gesprekken met cliënten en functionarissen en speelt ook bij bureaucratische instanties waar G&K haar onderzoek deed.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  website
  van en met
  Anne Gehring, Vera Ketelaars / Emma Pelckmans
  regie
  Nina Spijkers
  tekst
  Vera Ketelaars
  compositie
  Mark Nieuwenhuis
  lichtontwerp
  Eddy Konijn
  decor
  Ruben Wijnstok
  kostuums
  Maartje Prins
  Locatie
  Kleine Zaal
  Randy Fokke

  Anne Gehring en Vera Ketelaars vormen samen Gehring & Ketelaars, waarmee ze vanuit een persoonlijke fascinatie maatschappelijke thema’s aansnijden. Hun voorstelling Sexiety (2016/2017) onderzocht nieuwe manieren om over seksualiteit te spreken. De voorstelling was een Oerolhit, werd lovend door de pers ontvangen en genomineerd voor de Seks Media Prijs.


  terug naar boven Λ