Herfststukjes: Doe eens Lief 2+ - Maas Theater & Dans

  ma 19 oktober

  Herfststukjes: Doe eens Lief 2+

  Maas Theater & Dans

  Liefdeslessen voor de allerkleinsten

  In Doe eens lief oefenen we de kunst van het lief doen. Met weinig woorden en veel klimmen, vallen, tekenen, dansen, zingen en botsen.

  Kan een stip net zo lief zijn als je moeder? Hoe maak je ruzie met je lievelingsknuffel? Kan je ook van monsters houden? En hoe dans je als de liefde in je benen zit? Doe eens lief is een brutale, beeldende en fysieke ode aan de ontdekking van de kleine en de grote liefde.

  Twee spelers maken samen een wereld vol liefde. In een wit decor laten ze live animaties tot leven komen. Ze tekenen een stip, een mug, een taart, een droom, een monster, een drol of een kus. Zo snel als ze rennen en struikelen, is de wereld die ze hebben gemaakt ook weer weg. Om vervolgens weer een nieuwe wereld te creëren waar ze verliefd op kunnen worden.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Website
  Concept
  Anne Fé de Boer, Sara Giampaolo
  Regie
  Sara Giampaolo
  Spel / dans / live animaties
  Anne Fé de Boer, Gihan Koster
  Coaching
  Moniek Merkx
  Locatie
  Grote Zaal
  doe_eens_lief
  SYB

  Maas theater en dans maakt volwassen voorstellingen voor jonge mensen, fysiek, fantasievol en uitgesproken in alles. Maas ontregelt en verleidt met theater, dans, muziek, mime, techniek en veel meer. Eerder zag je van Maas in Theater Kikker o.a. Eitje en Boef.

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ