Herfstukjes: Baas in het Bos 4+ - Tg Locals

  zo 25 oktober

  Herfstukjes: Baas in het Bos 4+

  Tg Locals

  In het bos kraaien, knorren en piepen de dieren om het hardst. Kraai is op zoek naar rups, rups zoekt haar familie en haar familie plaagt de eik. Maar vandaag niet. Vandaag houden de dieren zich muisstil. Het bos verzamelt zich in de grote eik. Er moet iets gebeuren!

  In de verte horen ze hoe de zagen met hun vlijmscherpe tanden de bomen wegvreten. Langzaam verandert het bos in een nieuwbouwwijk en verdwijnen de huizen van de dieren. Het bos verzamelt zich in de grote eik. Behalve de eik zelf. Die droomt stilletjes van een leven als boekenkastje. Wie is nu eigenlijk de baas in het bos? Wat is de natuur eigenlijk? En waar begint en eindigt de natuur? Baas in het Bos is een muzikale voorstelling over de veranderende omgeving.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Spel & concept
  Ferry Spigt & Wendy Briggeman
  Tekst & dramaturgie
  Anouk Saleming
  Locatie
  Grote Zaal
  tg_locals
  Frank van Doorn

  Theatergroep Locals maakt muzikale theatervoorstellingen voor een jong publiek. Theater dat gaat over de wereld en haar mensen, over onze diversiteit en onze eenheid. Een Locals voorstelling zit vol liedjes, humor en vertelkunst. Met een sterke verbeeldingskracht en een grote dosis humor verleiden ze hun publiek om zich te verliezen in nieuwe werelden. Werelden vol fantasie en spannende avonturen, vol ontroering en vermaak. Eerder zag je van Theatergroep Locals in Theater Kikker Het geheim van de liefde.

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ