Herfststukjes: Baas in het Bos 4+ - Tg Locals

Herfststukjes: Baas in het Bos 4+

Tg Locals

Door de aangescherpte coronamaatregelen mogen wij maximaal 30 personen ontvangen.

In het bos kraaien, knorren en piepen de dieren om het hardst. Kraai is op zoek naar rups, rups zoekt haar familie en haar familie plaagt de eik. Maar vandaag niet. Vandaag houden de dieren zich muisstil. Het bos verzamelt zich in de grote eik. Er moet iets gebeuren!

In de verte horen ze hoe de zagen met hun vlijmscherpe tanden de bomen wegvreten. Langzaam verandert het bos in een nieuwbouwwijk en verdwijnen de huizen van de dieren. Het bos verzamelt zich in de grote eik. Behalve de eik zelf. Die droomt stilletjes van een leven als boekenkastje. Wie is nu eigenlijk de baas in het bos? Wat is de natuur eigenlijk? En waar begint en eindigt de natuur? Baas in het Bos is een muzikale voorstelling over de veranderende omgeving.
terug <

voorstellingsinformatie
Spel & concept
Ferry Spigt & Wendy Briggeman
Tekst & dramaturgie
Anouk Saleming
Locatie
Grote Zaal
tg_locals
Frank van Doorn

Theatergroep Locals maakt muzikale theatervoorstellingen voor een jong publiek. Theater dat gaat over de wereld en haar mensen, over onze diversiteit en onze eenheid. Een Locals voorstelling zit vol liedjes, humor en vertelkunst. Met een sterke verbeeldingskracht en een grote dosis humor verleiden ze hun publiek om zich te verliezen in nieuwe werelden. Werelden vol fantasie en spannende avonturen, vol ontroering en vermaak. Eerder zag je van Theatergroep Locals in Theater Kikker Het geheim van de liefde.


terug naar boven Λ