Herfststukjes: Voor de zekerheid 10+ - BonteHond

do 01 januari

Herfststukjes: Voor de zekerheid 10+

BonteHond

Helaas moest de voorstelling Voor de zekerheid worden geannuleerd vanwege een blessure van een van de acteurs. De voorstelling Brutale Portretten (10+), ook van BonteHond, komt hiervoor in de plaats. Voor info en kaartverkoop klik hier.


U kunt zeker zijn van: een epidemie, roodkapje, de politiek, een overbezorgde moeder en twee trainers die een voorlichting preventieve risicovermijding komen geven - want het leven is vol gevaren en elk risico dient vermeden te worden. Voor de zekerheid is een voorstelling over angst en de lust om te griezelen. Over onze niet te stillen behoefte aan veiligheid en ons ironische verlangen om te bungeejumpen als we eenmaal veilig zijn.
terug <

voorstellingsinformatie
Website
Concept, spel en tekst
Annelies Appelhof en Karlijn Sonderen (Het Kantoor)
Eindregie
René Geerlings

Jeugdtheatergezelschap BonteHond uit Almere staat dit jaar centraal tijdens Herfststukjes. Het gezelschap maakt brutaal, toegankelijk theater voor jong publiek en publiek dat zich jong voelt. Ze vinden het belangrijk dat kinderen naast alle regels en afspraken een open en eigenwijze blik blijven houden. Hoe fijn zou het zijn als wij allemaal met een nieuwsgierige blik naar elkaar en de wereld om ons heen zouden kunnen kijken. We zouden minder bang zijn voor alles wat anders is of raar lijkt. Deze voorstelling is van Annelies Appelhof en Karlijn Sonderen (Het Kantoor), BonteHond geeft Nieuwe Makers de kans om zich verder te ontwikkelen als theatermaker en om hun ideeën met lef en durf te realiseren.

Ontwapenend geloofwaardig in de doortrapte maar speelse manier waarop ze het publiek uitdagen niet alles voor zoete koek aan te nemen.

NRC Handelsblad

terug naar boven Λ