Herfststukjes: Mappamondo 2+ - DADODANS | GAIA GONNELLI I.S.M DANSMAKERS

do 19 t/m vr 20 oktober

Herfststukjes: Mappamondo 2+

DADODANS | GAIA GONNELLI I.S.M DANSMAKERS

Kijken, luisteren, ruiken, aanraken. Rotsen, gebergte, graslanden, oerwouden. Er bestaan zoveel verschillende landschappen op onze planeet!
De aarde ruikt, de aarde klinkt. Met kruiden, zand, aarde, stenen, takken, bladeren, maar ook met muziekinstrumenten creëren een danseres en een musicus een zelfverzonnen wereld, die refereert aan de rijkdommen van de aarde. Door bewegingen, klanken en muziek word je meegenomen op een denkbeeldige reis over onze wonderlijke planeet.

EXTRA: RadioKast!
Randprogramma van dinsdag 17 t/m vrijdag 20 oktober van 14.00u-16.30u in de foyer.
Gebaseerd op Achterwerk in de Kast heeft de Concertzender een eigen RadioKast! Kom radio maken in de Kast. Zing een lied, laat je interviewen of breng verslag uit van je belevingen tijdens Herfststukjes in Theater Kikker. Jouw mini-radioshow wordt opgenomen en is op de website van de Concertzender terug te luisteren!
terug <

koop tickets >
data & tijden
voorstellingsinformatie
concept en choreografie
Gaia Gonnelli
dans
Katerina Dietzova
muziek
Marijn Korff de Gidts
Locatie
Kleine Zaal
Ben van Duin

Choreografe Gaia Gonnelli combineert dans met andere kunstdisciplines. Ze probeert met haar voorstellingen kinderen te prikkelen hun eigen, autonome verbeeldingskracht te gebruiken. Het resultaat is voorstellingen waarbij alle zintuigen worden aangesproken en kinderen van een jonge leeftijd op een speelse manier betrokken worden bij de voorstelling. De voorstelling Kokers was eerder te zien bij Theater Kikker tijdens Herfststukjes 2015.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ