Herfststukjes: Kunst 4+ - Tessa & Olivier

  wo 20 oktober

  Herfststukjes: Kunst 4+

  Tessa & Olivier

  Onze voorstellingen zijn alleen toegankelijk met een coronatoegangsbewijs. Lees hier meer.

  Wat als je in al die lijnen, kleuren, gekriebel en gekras een olifant ziet, maar je komt erachter dat jij de enige bent? Je ouders zien een huis. Je broertje ziet een wereldbol. Je vriendje ziet niks, alleen wat strepen. Wat als jij het prachtig vindt maar je zus het dus heel lelijk noemt?

  Hoe kan dat? Je ziet toch allemaal hetzelfde? Wie heeft er dan gelijk? Of misschien kijken jullie niet goed. Want wat als je scheel kijkt, het schilderij schudt, het op zijn kop houdt, op je eigen kop gaat staan, met één oog kijkt. Wat zie je dan? Kan iets mooi en lelijk zijn, tegelijkertijd?

  Wees gerust, hier zijn Tessa & Olivier en zij komen je van al je vragen verlossen! Tessa & Olivier weten namelijk alles over kunst. Tessa en Olivier zijn Kunst. Of nee, Tessa en Olivier spelen kunst. Of nee, Tessa en Olivier kliederen heel veel en vinden het mooi! Of mooi? Nee. Ze vinden het kunst, dus is het dat vanaf nu!

  Kunst is een ode aan de vrijheid, fantasie en creativiteit van kinderen. Een voorstelling waarmee we laten voelen dat we allemaal verschillend tegen kunst én de wereld aankijken.
  terug <

  tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Concept en spel
  Tessa Friedrich & Olivier van Klaarbergen
  Locatie
  Kleine Zaal
  olivier_en_tessa_kunst

  Olivier & Tessa hebben een heerlijke chemie op het podium, die ontwapenend, ontroerend en hilarisch is. Ze nemen steevast het hele publiek mee met bijzondere personages, absurde situaties en stof tot nadenken. Samen met Milan Boele van Hensbroek maakten Tessa & Olivier de afgelopen jaren de peuterknaller Stoere Broer (te zien in het Uk&Puk Festival) en de familievoorstelling NEE! . Tessa & Olivier lieten daarin zien hoe bedreven ze zijn in strakke timing, fysieke humor, slapstick en de mime-speelstijl die hen als duo kenmerkt.

  Onder het Buro is het productiehuis van Buro Bannink. Dit productiehuis biedt talentvolle jonge makers de eerste stap richting hun eigen jeugdtheater gezelschap. Door middel van de juiste coaching en begeleiding krijgen zij de speelruimte om zelf te onderzoeken of ze affiniteit met de doelgroep hebben en de ambitie om door te groeien binnen onze speelse sector.

  • voorstelling_heb_je_mijn_zusje_gezien
   >

   Herfststukjes: Heb je mijn zusje gezien 3-8 jaar - Hoge Fronten / Lieke Benders en Joke van Leeuwen

   jeugdtheater

   Herfststukjes: Heb je mijn zusje gezien 3-8 jaar - Hoge Fronten / Lieke Benders en Joke van Leeuwen

   jeugdtheater

  • Herfststukjes_een_ruimtereis
   >

   Herfststukjes: Een Ruimtereis 4+ - Het Laagland

   jeugdtheater

   Herfststukjes: Een Ruimtereis 4+ - Het Laagland

   jeugdtheater

  • herfststukjes_het_prinsensprookje
   >

   Herfststukjes: Het Prinsensprookje, het hele verhaal 6+ - Dear T.

   jeugdtheater

   Herfststukjes: Het Prinsensprookje, het hele verhaal 6+ - Dear T.

   jeugdtheater

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ