Herfststukjes: Kokers 3+ - Dadodans | Gaia Gonnelli | Dansmakers

Herfststukjes: Kokers 3+

Dadodans | Gaia Gonnelli | Dansmakers

Twee dansers bouwen met kartonnen kokers hun eigen wereld. Een stad, een bos, een huis, een speeltuin. Hoe kun je een wereld opbouwen of afbreken? Bouw je samen of alleen? Welke spelletjes kun je spelen? En wie bepaalt de regels om het spel leuker te maken. Kokers is een beeldende en prikkelende dansvoorstelling over samen spelen en fantasie.
terug <

voorstellingsinformatie
Website
Concept, choreografie
Gaia Gonnelli
Dans
Bryan Atmopawiro, Niels Weijer
Muziek
Wiebe Gotink
Kostuums
Asalia Khadje
Artistiek advies
Wies Bloemen, Suzy Blok
Productie
Dadodans | Gaia Gonnelli
Coproductie
Dansmakers Amsterdam
©Saris & den Engelsman

Kokers is de derde kindervoorstelling van choreografe Gaia Gonnelli. In haar werk combineert zij dans met andere kunstdisciplines. Ze probeert met haar voorstellingen kinderen te prikkelen hun eigen, autonome verbeeldingskracht te gebruiken. Voor Kokers werkt zij samen met Wiebe Gotink, hij componeerde ook de muziek voor Kleur en Ondersteboven (bij ons te zien tijdens Lente-Uitjes 2013 en 2015). Zijn fascinatie betreft vooral de versmelting van dans en muziek en de onuitputtelijke mogelijkheden om hiermee te spelen.

Kokers is een totaalkunstwerkje waarin alle elementen perfect samenvallen.

Ik zou mijn vriendjes en vriendinnetjes aanraden om te gaan kijken. Ook als je 8 bent! Als je nooit dans hebt gezien en meegemaakt, is dit een goede, want het duurt niet zo lang en je kan meedoen. Als je klein bent is het ook leuk.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ