Herfststukjes: Kluizelaar 2+ - Simone de Jong

do 01 januari

Herfststukjes: Kluizelaar 2+

Simone de Jong

Er staat een vierkant op het toneel. Is het een huis? Er komt geluid uit. Wat gebeurt er binnen? Er gaat een klepje open. Zit er iets in? Wat zit erin? Wie zit erin? Kluizelaar is een beeldende voorstelling over een mini-huis. De bewoner is niet thuis. Maar we horen hem wel... Een grappig en roerend verhaal over alleen zijn en thuiskomen.

EXTRA: RadioKast!
Randprogramma van dinsdag 17 t/m vrijdag 20 oktober van 14.00u-16.30u in de foyer.
Gebaseerd op Achterwerk in de Kast heeft de Concertzender een eigen RadioKast! Kom radio maken in de Kast. Zing een lied, laat je interviewen of breng verslag uit van je belevingen tijdens Herfststukjes in Theater Kikker. Jouw mini-radioshow wordt opgenomen en is op de website van de Concertzender terug te luisteren!
terug <

voorstellingsinformatie
regie & concept
Simone de Jong
spel
Toon Kuijpers
foto: Saris & den Engelsman

De prachtige soundscape en subtiele belichting maken Kluizelaar voor alle leeftijden een heerlijk theatraal kleinood om helemaal in op te gaan.

Komend uit de mime en het muziektheater, maakt Simone de Jong voorstellingen waarin muziek, geluid en verbeelding de grootste rol spelen. Kluizelaar is na Eiland haar tweede voorstelling voor kinderen. ‘Als je goed kijkt, is er altijd iets spannends te vinden, ook vlakbij’ is haar motto.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ