Herfststukjes: Ieorg Idur 4+ - Unieke Zaken

do 01 januari

Herfststukjes: Ieorg Idur 4+

Unieke Zaken

Meneer Hoppe is een verlegen en bescheiden man. Op een dag komt de flamboyante mevrouw Zilver met haar huisschildpad Rudi naast hem wonen. Het is liefde op het eerste gezicht, maar dat durft meneer Hoppe niet hardop te zeggen. Als mevrouw Zilver hem vertelt dat haar lieveling Rudi maar niet wil groeien, verzint meneer Hoppe een krankzinnig plan om haar hart te winnen. Ieorg Idur, naar het gelijknamige boek van meesterverteller Roald Dahl, is een fantasievolle, muzikale en humoristische voorstelling vol toverspreuken en schildpadden, heel veel schildpadden.

EXTRA: RadioKast!
Randprogramma van dinsdag 17 t/m vrijdag 20 oktober van 14.00u-16.30u in de foyer.
Gebaseerd op Achterwerk in de Kast heeft de Concertzender een eigen RadioKast! Kom radio maken in de Kast. Zing een lied, laat je interviewen of breng verslag uit van je belevingen tijdens Herfststukjes in Theater Kikker. Jouw mini-radioshow wordt opgenomen en is op de website van de Concertzender terug te luisteren!
terug <

voorstellingsinformatie
website
verhaal
Roald Dahl
regie
Peter Bolten
bewerkt door
Peter Bolten, Mirjam Morsch
spel
Mirjam Morsch, Arjan Bouwmeester
Jan Boeve

Unieke Zaken is een landelijk opererende jeugdtheatergroep onder de artistieke leiding van Peter Bolten en Mirjam Morsch. Unieke Zaken maakt theaterprojecten voor iedereen die jong is of zich jong voelt. De projecten zijn geworteld in de mime en worden gekenmerkt door een mix van beweging, beeld, poppen, muziek en tekst. Het moeiteloos versmelten van die elementen heeft geleid tot een heel eigen theatertaal; vitaal, beeldend en humoristisch. Met de theateravonturen willen ze de toeschouwer verbazen, ontroeren, laten lachen en hun verbeeldingskracht prikkelen.

Jan Boeve

terug naar boven Λ