Herfststukjes: Een Ruimtereis 4+ - Het Laagland

  za 16 t/m zo 17 oktober

  Herfststukjes: Een Ruimtereis 4+

  Het Laagland

  Onze voorstellingen zijn alleen toegankelijk met een coronatoegangsbewijs. Lees hier meer.

  Bedtijd. Tanden poetsen, verhaaltje lezen, een laatste kus. En dan … gaat het licht uit. Welke avonturen wachten op je in de dromen van vannacht? In 2021: Een Ruimtereis laten twee astronautjes in spé hun fantasie sneller reizen dan het licht. In deze verbluffende ‘houtje-touwtje kleuter-sciencefiction’ gaan twee fantasievolle geesten dapper het avontuur van de nacht aan.

  De slaapkamer ontpopt zich tot een spectaculair lanceringsplatform. De ruimtereizigers maken zich klaar voor de start, voor de lancering, de lift off. De één vol hoop, de ander met knikkende knieën. Mag het licht aan blijven? Kan dat in de ruimte? Komen ze daar wel en hoe hoog kun je eigenlijk het heelal in? En wat als het fout gaat? Drie, twee, één … Daar gaan ze!

  Voor iedereen die nog weet óf juist vergeten is hoeveel durf ervoor nodig is om in slaap te vallen, in het donker te stappen en niet te weten wat er gaat komen. Met gewichtloze dromen, buitenaardse humor en live gemaakte geluidseffecten laat deze ode aan verbeeldingskracht, moed én de film 2001: A Space Odyssey niemand onberoerd.
  terug <

  tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Regie & concept
  Lennart Monaster
  Spel
  Joris Erwich & Kyra Bououargane
  Tekst
  Sanne Schumacher & Lennart Monaster
  Decor
  Douwe Hibma
  Locatie
  Grote Zaal
  Een_ruimtereis_het_laagland
  Tetsuro Miyazaki en Studio Denk

  Theatergezelschap Het Laagland maakt voorstellingen voor de hele familie. Met de tourneeproducties, schoolvoorstellingen en locatietheater zorgen ze, al spelend, vertellend en verbeeldend, voor herkenning en verwondering. Door je aan te spreken op de kracht van je eigen verbeelding en inlevingsvermogen, moedigen ze je aan om verder te kijken dan de wereld die je al kent en verder te komen op weg naar wie je bent, wat je kunt en waar je voor wilt gaan. Eerder was Het Laagland in Theater Kikker tijdens het Uk&Puk Festival met De kleine Cowboy 4+.

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ