Herfststukjes: Drie 4+ - Maas theater en dans

  wo 24 oktober

  Herfststukjes: Drie 4+

  Maas theater en dans

  De vierjarige drieling Jonas, Johan en Jacob loopt weg van huis. De oudste is zeventien dagen te vroeg geboren, heeft een paar ‘losse draadjes’ in zijn hoofd en moet naar een speciale school. De broertjes willen bij elkaar blijven en uit protest gaan ze op reis naar oom Kees in Groningen. Daar mogen ze vast wel met z’n drieën wonen... Onderweg beleven ze het ene avontuur na het andere. Ze kibbelen, hebben honger, vechten met koeienvlaaien en missen hun ouders. Een theatervoorstelling over de bijzondere onderlinge band tussen broers en over anders zijn.

  Drie is een remake van een hit uit 2001 en is ook dit keer zeer lovend ontvangen door de pers.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  website
  tekst
  Bodil de la Parra
  regie
  Dorien Folkers
  spel
  Niek van der Horst, Erwin Boschmans, Felix Schellekens
  concept
  Matthijs Rümke
  dramaturgie remake
  Judith Faas
  coproductie
  BonteHond, Maas Theater en Dans
  Locatie
  Kleine Zaal
  Kamerich Budwilowitz

  Niet meer prikkels dan strikt nodig, zodat de concentratie naar het spel zelf gaat. Een spel dat even rebels als oprecht is. (…) Ingenieus. Dit eerbetoon aan in 2015 overleden Rümke is in feite ook een hommage aan de kracht van essentie. Een diepe buiging

  Eindhovens Dagblad

  Het Rotterdamse gezelschap Maas Theater en Dans varieert met theatrale middelen en vertelt op een lichte, transparante manier. De voorstellingen zijn vaak virtuoos, maar ook altijd persoonlijk en dichtbij. Maas biedt toegankelijke, uitbundige en fysieke verhalen, op een bijzondere manier verteld.

  Een avontuur op de paar vierkante meter. Prachtig en aanstekelijk voorstelbaar gemaakt voor jong publiek

  Volkskrant -

  Ze spelen ontwapenend (…) Ze schakelen intuïtief, timen hun tekst magisch met elkaar en de muziek. En dan ontstaat er iets zelfdzaams. Iets meeslepends dat recht het hart ingaat.

  Theaterkrant -
  Kamerich Budwilowitz

  terug naar boven Λ