Herfststukjes: De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen 5+ - Meneer Monster

do 01 januari

Herfststukjes: De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen 5+

Meneer Monster

Andy en Terry maken een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut en vandaag is de dag van de première. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar halen ze nu zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een zeemonster, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna helemaal klaar voor. Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.
terug <

voorstellingsinformatie
website
regie
Liesel Badorrek
spel
Christiaan Bloem, Chris Koopman en Olaf van de Ven
script
Richard Tulloch
vertaling
Edward van den Vendel
Locatie
Grote Zaal
fotocredit: Sanne Peper

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Meneer Monster zet zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal en tovert deze bestseller om tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol energie, humor en magie.

Meneer Monster is een stoer en fris jeugdtheatercollectief uit Utrecht dat internationale jeugdbestsellers bewerkt tot toegankelijke voorstellingen. Als geen ander weet Meneer Monster internationale jeugdliteratuur op het podium tot leven te wekken voor jong en oud.

Het trio acteert met zo’n aanstekelijke energie dat het iedereen meekrijgt (…) Lekkere theaterkolder die voldoet aan een reeks add-sympthonen

In de voorstelling heerst totale anarchie. Na een uur in deze volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit.

fotocredit: Sanne Peper

terug naar boven Λ