Herfststukjes: Aaipet 2,5+ - BonteHond

wo 19 oktober 2016

Herfststukjes: Aaipet 2,5+

BonteHond

Twee goochelaars beginnen vrolijk met hun act. Ze vouwen hondjes van ballonnen en toveren bananen uit iPads. Precies zoals het hoort. Maar de truc komt in opstand. De iPad ontpopt zich tot een brutale grapjas die de show danig in de war stuurt. Uiteindelijk weet niemand meer wie nu eigenlijk wie bestuurt.

Kijk eens om je heen. Waarschijnlijk zit iedereen naar een schermpje te turen, en dat vinden we allang niet gek meer. Maar als je alsmaar door een computer wordt beziggehouden, hoe zelfstandig groei je dan op? AaiPet is een hilarische peutervoorstelling, zonder praatjes, met veel muziek, magie en beweging. Winnaar van een Zilveren Krekel 2015 voor meest indrukwekkende jeugdproductie.
terug <

geweest
voorstellingsinformatie
Website
Regie
René Geerlings
iPad
regie Bram de Goeij
Spel
Dionisio Matias, Michiel Blankwaardt
Muziek
Wim Conradi
Decor en kostuumadvies
Marlies Schot
© Kamerich&Budwilowitz-EYES2

Razend knappe slapstickshow en een heerlijke voorstelling.

Theaterkrant -

Jeugdtheatergezelschap BonteHond uit Almere staat dit jaar centraal tijdens Herfststukjes. Het gezelschap maakt brutaal, toegankelijk theater voor jong publiek en publiek dat zich jong voelt. Ze vinden het belangrijk dat kinderen naast alle regels en afspraken een open en eigenwijze blik blijven houden. Hoe fijn zou het zijn als wij allemaal met een nieuwsgierige blik naar elkaar en de wereld om ons heen zouden kunnen kijken. We zouden minder bang zijn voor alles wat anders is of raar lijkt. Aaipet was eerder te zien tijdens Lente-Uitjes maar is wegens groot succes tijdens Herfststukjes terug in Theater Kikker.

Mime, dynamiek en uitbundige hilariteit: bij AaiPet wordt gierend gelachen.

Het Parool -
bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ