De Heilige Antonio (lezing) - Aluin viert!

do 01 januari

De Heilige Antonio (lezing)

Aluin viert!

De Heilige Antonio was een hit uit het jaar 2000 van Theatergroep Aluin. Het boekenweekgeschenk van Arnon Grunberg leende zich uitstekend voor een toneelbewerking. De tekst is grappig en ontroerend, de ontwikkelingen hilarisch en dramatisch, de personages innemend en grillig. De originele cast - Marcel Roelfsema, Ramses Graus, Noël van Santen, Audrey Bolder en Victorine Plante - zal in een theatrale reading het gevoel proberen terug te krijgen dat deze innemende voorstelling teweeg bracht.
Kristin- Op het leven.
Paul en Tito- Op het leven.
Kristin- Op het volgend leven.
Paul en Tito- Op het volgend leven.
Kristin- Op het leven dat voor je gemaakt is als een bruidsjurk die de beste kleermaker voor je ontworpen heeft, laten we op dat leven drinken.
Paul en Tito- Op dat leven.
Kristin-  Nu eten we nog wat Tic-tac's en dan ga ik ervandoor.
Paul-  Moeten we mee?
Kristin- Niemand kan zo lekker neuken als ik, niemand.


Dagelijks: Expo 25 jaar Aluin in de foyer.
Een kwart eeuw Aluin is ook een kwart eeuw theatergeschiedenis. In de foyer zal een Aluinmuseum worden gemaakt met oude en nieuwe posters en beeldmateriaal, met registraties van voorstellingen en rekwisieten en met onbeholpen publiciteitsmateriaal uit de vorige eeuw. Het overlevingsmuseum van een theatergezelschap.

 
terug <

voorstellingsinformatie
Website
Met
Marcel Roelfsema, Ramses Graus, Noël van Santen, Audrey Bolder en Victorine Plante

Het Utrechtse gezelschap Aluin staat garant voor oersterke verhalen en die vertellen ze dan ook al 25 jaar in Theater Kikker, en daar zijn we trots op. Hoog tijd dus om dit veerkrachtige gezelschap uit eigen stad een week lang uit te nodigen om oude maar ook nieuwe verhalen te komen vertellen.


terug naar boven Λ