Heen - Bambie

  zo 28 t/m ma 29 november

  Heen

  Bambie

  Heen is een uiterst persoonlijke en ontroerende solo zonder woorden van Paul van der Laan over de invloed van psychoses op zijn leven. Ze brachten hem naar uithoeken van zijn geest die hij nog niet kende. In Heen gaat hij op zoek naar momenten waar de waan het won van de werkelijkheid. En andersom.

  Het publiek is zijn intieme getuige, maar verandert mee met zijn verschuivende binnenwereld. Het wordt de dokter die hem controleert, de broer die op bezoek komt of de indringer die zijn spullen heeft verschoven.
  terug <

  tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  idee en spel
  Paul van der Laan
  begeleiding
  Marijn van der Jagt
  Locatie
  Grote Zaal
  Paul_van_der_Laan_Heen
  Ben van Duin

  Mimetheatergroep Bambie (Paul van der Laan en Jochem Stavenuiter) telt al meer dan twintig jaar door met beeldend, poëtisch en geestig theater over figuren die worstelen met krachten die hun lichamen te boven gaan. Bambie was jarenlang een graag geziene gast in Kikker, met als hoogtepunt Bambierambam (2011), een tiendaags eigen festival met reprises van vele eerdere voorstellingen. Na een lange pauze kwam Bambie in december 2016 terug in Theater Kikker met Bambie Nul. Een voorstelling die werd geselecteerd voor festival Kikker Kiest. Jochem en Paul hadden de smaak te pakken en kwamen terug met Bambie is Back! Hiervoor werkte de groep samen met De Eef van Breen Group. In 2019 kwam een lang gekoesterde droom van Theater Kikker uit en presenteerden we een nieuwe Bambierambam. Afgelopen seizoen was Bambie bij ons te zien met Bambie 20: een woede choreografie.

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ