Happily ever after - Alink & Plukaard

  di 19 t/m wo 20 februari

  Happily ever after

  Alink & Plukaard

  In Happily Ever After fileert Alink&Plukaard op eigenzinnige en humoristische manier De Romantische Liefde. Of beter gezegd: onze misverstanden over De Romantische Liefde.

  Alink&Plukaard is opgegroeid met de Romantische Liefde. De Disney-films en Titanic-momenten zijn in ons collectieve geheugen gegrift. We willen De Ware. Hem of Haar. Maar wat gebeurt er als je die gevonden hebt? Wat komt er na die verliefdheid? Wat gebeurt er als De Ware niet De Ware blijkt te zijn, en voor eeuwig toch niet zo lang duurt als gedacht?

  Happily Ever After gaat over een Grote Liefde, hoe mooi die kan zijn en hoe onverdraaglijk het is als die voorbijgaat. Over hoe doodeng liefhebben is.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  website
  concept, tekst & spel
  Yara Alink & Sander Plukaard
  regie
  Lidwien Roothaan
  tekstbijdragen
  Rob de Graaf
  Locatie
  Kleine Zaal
  Maxime Faassen

  Alink&Plukaard laat zich inspireren door beroemde schrijvers. Zo bewerkten ze in eerdere voorstellingen al teksten van onder anderen Tsjechov en Edward Albee. Daarnaast verschijnen ze los van elkaar op het toneel. Sander Plukaard was o.a. te zien in Het lijden van de jonge Werther van Toneelschuur Producties, Yara Alink speelde o.a. in Donna Donna van Orkater en werd voor haar rol genomineerd voor een Colombina.


  terug naar boven Λ