Groei - Susies Haarlok, Veenfabriek en Naturalis

  za 27 november

  Groei

  Susies Haarlok, Veenfabriek en Naturalis

  Alles groeit.
  Alles sterft.
  Alles wordt geboren.
  Aminozuren en sterrenstelsels; multinationals en kankergezwellen; mensen, bijen en slijmzwammen.

  Muziektheatercollectief Susies Haarlok neemt je mee op een meeslepende audiovisuele trip naar het binnenste van een cel, naar een woekerend megabedrijf, naar het ontstaan van de aarde en naar de toekomst van de mens. Van evolutie tot economie, van de Cambrische explosie tot het posthumanisme. Groei is een alomtegenwoordige kracht. Vernietigend, maar ook scheppend.

  GROEI is een muziektheatervoorstelling en levende installatie die in vijf hoofdstukken allerlei aspecten van groei laat zien, horen en voelen. Of je tijdens de trip nu troost of angst ervaart, je merkt dat alle leven met elkaar verbonden is. Van microscopisch klein tot astronomisch groot, van ver verleden tot toekomst. Met daar ergens tussen in het verschijnsel mens.
  terug <

  tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  concept en muziek
  Susies Haarlok
  spel
  Harald Austbø (Susies Haarlok), Tjalling Schrik (Susies Haarlok), Wessel Schrik (Susies Haarlok), Arthur Wagenaar (Susies Haarlok), Ruta van Hoof
  toneelbeeld
  Ruta van Hoof, John van Oostrum
  eindregie
  John van Oostrum
  dramaturgie
  Joeri Vos
  productie en zakelijk leiding
  Bjorn Jansen
  Locatie
  Grote Zaal
  Suzies_Haarlok_Groei
  Anne Harbers

  Over Susies Haarlok
  Susies Haarlok maakt muziektheater sinds 2000. De muziek is eigenzinnig, virtuoos en zeer eclectisch. Al naar gelang het onderwerp van de voorstelling wordt een bijzondere maar ook zeer herkenbare mix gemaakt van rock, groove, hedendaags, oude muziek, jazz, opera en live elektronica.

  Over de Veenfabriek
  Sinds 2004 maakt en speelt de Veenfabriek – met Muziek, Taal, Eten en Techniek – nieuw geschreven en gecomponeerde interdisciplinaire voorstellingen waarin alle zintuigen worden aangesproken. Het werk van de Veenfabriek is actueel, brutaal, speels en vernieuwend, en speelt in theaters en concertzalen en op locaties en festivals door heel Nederland en daarbuiten.

  Over Naturalis
  Naturalis Biodiversity Center brengt met hun indrukwekkende collectie, kennis en data brengen het leven op aarde in kaart. Zij onderzoeken de natuur om biodiversiteit te behouden. Zo dragen ze bij aan oplossingen voor grote, mondiale vraagstukken rondom klimaat, leefomgeving, voedselvoorziening en geneesmiddelen.

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ