What You See Festival: Graces - Silvia Gribaudi

do 01 januari

What You See Festival: Graces

Silvia Gribaudi

Met gulle humor en radicale empathie giet de Italiaanse Silvia Gribaudi de imperfecties van de mens in een kunstvorm voorbij clichés en uiterlijk vertoon. Geïnspireerd op het beeld The Three Graces (Antonio Canova 1812-1817) dat de drie dochters Euphrosyne, Aglaea and Thalia van Zeus toont, gaan de drie mannelijke performers samen met Silvia op zoek naar een nieuwe invulling van het woord ‘grace’. Met dans en tekst, maar vooral vol warmte en lichtheid, legt deze voorstelling een kern van onze menselijkheid bloot.

Nederlandse première.

Tip! Combineer deze voorstelling met Elephant in the Room van Lanre Malaolu om 19:30 of 21.30 en bezoek de gratis What You See  exposities in de foyer.
terug <

voorstellingsinformatie
choreography
Silvia Gribaudi
dramaturgy
Silvia Gribaudi and Matteo Maffesanti
performers
Silvia Gribaudi, Siro Guglielmi, Matteo Marchesi and Andrea Rampazzo
light design
Antonio Rinaldi
assistant technician
Theo Longuemare
technical director
Leonardo Benetollo
costumes
Elena Rossi
production
Zebra
co-production
Santarcangelo dei Teatri
supported by
MIBAC
Locatie
Grote Zaal
graces
Giovanni Chiarot Zeroidee

Silvia is the Italian prophet of the free body. Not a tumbling, gymnastic body, which is so connected to strength and muscles, but a truly free body, that has set itself free from the obligations and duties to which so many cultures have forced it.

Roberto Canziani - Quantescene!

De tweede editie van het multidisciplinaire en internationale What You See Festival toont een programma waar de urgentie én het plezier van afspat. Met dans, theater, film, exposities, muziek en meer bevraagt het festival normen rondom gender en identiteit en rekt deze op.

Het volledige programma van What You See Festival, inclusief films, exposities en meer vind je op www.whatyouseefestival.nl. Vergeet je niet in te schrijven voor de What You See nieuwsbrief.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ