What You See Festival: Graces - Silvia Gribaudi

  vr 22 november

  What You See Festival: Graces

  Silvia Gribaudi

  Met gulle humor en radicale empathie giet de Italiaanse Silvia Gribaudi de imperfecties van de mens in een kunstvorm voorbij clichés en uiterlijk vertoon. Geïnspireerd op het beeld The Three Graces (Antonio Canova 1812-1817) dat de drie dochters Euphrosyne, Aglaea and Thalia van Zeus toont, gaan de drie mannelijke performers samen met Silvia op zoek naar een nieuwe invulling van het woord ‘grace’. Met dans en tekst, maar vooral vol warmte en lichtheid, legt deze voorstelling een kern van onze menselijkheid bloot.

  Nederlandse première.

  Tip! Combineer deze voorstelling met Elephant in the Room van Lanre Malaolu om 19:30 of 21.30 en bezoek de gratis What You See  exposities in de foyer.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  choreography
  Silvia Gribaudi
  dramaturgy
  Silvia Gribaudi and Matteo Maffesanti
  performers
  Silvia Gribaudi, Siro Guglielmi, Matteo Marchesi and Andrea Rampazzo
  light design
  Antonio Rinaldi
  assistant technician
  Theo Longuemare
  technical director
  Leonardo Benetollo
  costumes
  Elena Rossi
  production
  Zebra
  co-production
  Santarcangelo dei Teatri
  supported by
  MIBAC
  Locatie
  Grote Zaal
  graces
  Giovanni Chiarot Zeroidee

  Silvia is the Italian prophet of the free body. Not a tumbling, gymnastic body, which is so connected to strength and muscles, but a truly free body, that has set itself free from the obligations and duties to which so many cultures have forced it.

  Roberto Canziani - Quantescene!

  De tweede editie van het multidisciplinaire en internationale What You See Festival toont een programma waar de urgentie én het plezier van afspat. Met dans, theater, film, exposities, muziek en meer bevraagt het festival normen rondom gender en identiteit en rekt deze op.

  Het volledige programma van What You See Festival, inclusief films, exposities en meer vind je op www.whatyouseefestival.nl. Vergeet je niet in te schrijven voor de What You See nieuwsbrief.

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ