What You See Festival: GlitterGods/Stigma - Jesús de Vega (SP/NL)

  za 24 november

  What You See Festival: GlitterGods/Stigma

  Jesús de Vega (SP/NL)

  Het is mogelijk om voor zaterdag 24 november een avondpas te kopen. Deze pas geeft ook toegang tot 71BODIES1DANCE (aanvang 20u00). Een avondpas koop je hier (€ 25,-), heb je een studentenkaart/U-Pas/Kikkerkortingspas, klik dan op deze link (€ 21,-) voor een avondpas. 

  In maar liefst 72 landen is homoseksualiteit verboden, soms zelf op straffe van de dood. Op de glamoureuze catwalk van GlitterGods/Stigma balanceren twee dansers tussen twee realiteiten: die van acceptatie en van discriminatie. Van voor naar achter bewegend worden ze geconfronteerd met vrijheid en onderdrukking, trots en schaamte, liefde en haat. In deze poel van ervaringen zoeken ze hun eigen werkelijkheid, en leggen ze hun zoektocht naar hun autonomie, kracht en kwetsbaarheid bloot.

  GlitterGods / Stigma is een oproep tot verdere vooruitgang en acceptatie, een ode aan de liefde en een groot dankjewel aan alle LGBTQI+ rolmodellen die strijden voor gelijke rechten.

  Een ticket voor deze voorstelling geeft je toegang tot de What You See Afterparty waar je danst op opzwepende beats en verrast wordt door de pop-up performances van studenten van de HKU.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  website
  choreografie & soundscape
  Jesús de Vega
  dans
  Revé Terborg, Dereck Cayla
  lichtontwerp
  Varja Klosse
  productie
  ICK, Jesús de Vega
  Locatie
  Kleine Zaal
  Alwin Poiana

  Theater Kikker coproduceert de eerste editie van het gloednieuwe en internationale What You See Festival! Met dit festival wordt de schoonheid en rijkdom van diversiteit uitbundig gevierd. Normen rondom gender en identiteit worden bevraagd in een uitdagend programma waar de urgentie én het plezier van af spat.

  What You See biedt geen pasklare antwoorden, maar ondermijnt aannames en clichés rond vrouwelijk- en mannelijkheid. Een festival vol verwarring en verwondering, bijzondere ontmoetingen en intense kunstervaringen.


  terug naar boven Λ