Gaudeamus 2021: Follow - Ensemble Klang & Igor C. Silva

  wo 08 september

  Grote zaal

  Gaudeamus 2021: Follow

  Ensemble Klang & Igor C. Silva

  Wie maakt het nieuws? Dat doe jij zelf. Door te clicken en te delen, bepalen jouw enen en nullen welke verhalen je te zien krijgt en welke niet. Maar wiens verhalen kun je vertrouwen? Componist Igor C. Silva en schrijver Aaron Landsman verkennen de onbetrouwbare taal van de waarheid in Follow, een meerlagig werk met video en elektronica, uitgevoerd door Stephanie Pan en Ensemble Klang.

  Nieuws verspreidt zich snel: het schiet in de versnelling, gaat viral en al snel heeft niemand er meer controle over. We swipen en volgen en proberen te reflecteren op hoe het zich verhoudt tot ons. Hoe voelt het om een waarheid te zoeken, te vinden, te verliezen, en vervolgens jezelf te verliezen in het proces? In Follow kaatsen stemmen, geluiden en lichten rond in een duizelig spektakel dat het publiek in golven omhult.
  terug <

  tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  muziek & video
  Igor C. Silva
  tekst
  Aaron Landsman
  performance
  Stephanie Pan & Ensemble Klang
  Locatie
  Grote zaal
  follow_gaudeamus
  Michel Mees

  Gaudeamus Muziekweek is uniek in de wereld. Het festival presenteert de vitaliteit en diversiteit van de jongste generatie muziekpioniers. Gaudeamus scout talent tot ver over de landsgrenzen en zoekt vooral talent dat zich onderscheidt door een frisse en eigen kijk op de hedendaagse muziek en dat zich bij uitstek laat beïnvloeden door ontwikkelingen van buiten het klassieke muziekgenre. Dat resulteert in een festival volledig gewijd aan de nieuwste muziek in al haar verschijningsvormen. Van overweldigende minimal music, wringende soundscapes, experimentele elektronica, post-pop tot elektro-akoestische crossovers. Gaudeamus Muziekweek 2021 vindt plaats van 8-12 september.

  • non_creators_company
   >

   Spread the sadness – een missverkiezing van tranen - Max & Rosita

   theater

   Spread the sadness – een missverkiezing van tranen - Max & Rosita

   theater

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ