Fragments of Sky - Iris van Peppen | Co

  vr 27 t/m za 28 november

  Fragments of Sky

  Iris van Peppen | Co

  Fragments of sky is een concert en dansvoorstelling in één. Choreograaf Iris van Peppen verlegt hierin de grenzen van de dans. Een kijkspel voor de toeschouwer waarin ook haar of zijn lichamelijkheid wordt aangesproken, door pulse, affect en energie concreet te maken.

  Fragments of sky is een onderdeel van het Pulse Project, een traject waarin Iris van Peppen verschillende manieren van pulseren en vibratie onderzoekt. Fragments of sky is een interdisciplinaire performance, die beweegt tussen instrumentalisme en materialisme. Acht performers - vier dansers, drie muzikanten en een dubbele rol voor de vocalist - transformeren ruimte en tijd en zoeken naar verschillende ervaringen van materialiteit.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  website
  concept & Choreografie
  Iris van Peppen
  performers
  Kim Hoogterp, Makiko Ito, Aida Guirro Salinas, Rosa van Walbeek, Bryan Atmopawiro, Quartus Vlak, Hugo Ariëns en Marc Nukoop
  dramaturgie
  Fransien van der Putt
  Muzikale compositie
  Hugo Ariëns
  Lichtontwerp
  Ellen Knops
  Kostuums en decor
  Iris van Peppen
  Locatie
  Grote Zaal
  iris_van_peppen
  Alessandro Spinuso

  Iris van Peppen is een dansmaker uit Utrecht. Met de voorstelling Instinct maakte zij in december 2016 haar debuut in Theater Kikker. Eerder presenteerde ze een avant première van Fragments of sky in Theater Kikker en een fragment hiervan was te zien tijdens het Uitfeest 2019 in de Stadsschouwburg Utrecht. Met haar gezelschap Iris van Peppen I Co maakt zij zintuigelijke en ontregelende voorstellingen op de grens van dans en performance, waarbij ze vertrekt vanuit de ervaring van het lichaam van binnenuit.

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ