Fragments of Sky - Iris van Peppen | Co

do 28 t/m vr 29 november

Fragments of Sky

Iris van Peppen | Co

Deze voorstelling is afgelast.

Fragments of sky is een concert en dansvoorstelling in één. Choreograaf Iris van Peppen verlegt hierin de grenzen van de dans. Een kijkspel voor de toeschouwer waarin ook haar of zijn lichamelijkheid wordt aangesproken, door pulse, affect en energie concreet te maken.

Fragments of sky is een onderdeel van het Pulse Project, een traject waarin Iris van Peppen verschillende manieren van pulseren en vibratie onderzoekt. Fragments of sky is een interdisciplinaire performance, die beweegt tussen instrumentalisme en materialisme. Negen performers - vijf dansers, drie muzikanten en een dubbele rol voor de vocalist - transformeren ruimte en tijd en zoeken naar verschillende ervaringen van materialiteit.

Première op vrijdag 29 november.
terug <

afgelast >
data & tijden
voorstellingsinformatie
website
irisvanpeppen.com
Concept & Choreographie
Iris van Peppen
Performers
Kim Hoogterp, Makiko Ito, Aida Guirro Salinas, Andrea Pisano, Rosa van Walbeek, Bryan Atmopawiro, Erik van de Wijdeven, Hugo Ariëns en Marc Nukoop
Dramaturgie: Fransien van der Putt
Locatie
Grote Zaal
iris_van_peppen
Alessandro Spinuso

Iris van Peppen is een dansmaker uit Utrecht. Met de voorstelling Instinct maakte zij in december 2016 haar debuut in Theater Kikker. Afgelopen seizoen presenteerde ze een avant première van Fragments of sky. Met haar gezelschap Iris van Peppen I Co maakt zij zintuigelijke en ontregelende voorstellingen op de grens van dans en performance, waarbij ze vertrekt vanuit de ervaring van het lichaam van binnenuit.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ