do 09 december - zo 12 december

Folds

Vanwege de huidige maatregelen kan Folds niet doorgaan.

Folds is een installatiekunstwerk over het veranderen van perspectieven, uit je comfortzone stappen, over inspanning, een ander helpen en over het verspreiden van ideeën. Met stukjes gevouwen papier probeert scenograaf Cecilia Berghal esthetiek om te zetten in verbinding en nieuwsgierigheid.

De vouwwerkjes, gevouwen op verschillende ‘vouwstations’ verspreid door de stad Utrecht, komen samen in de foyer van Theater Kikker en vormen het installatiekunstwerk Folds.

Folds nodigt je uit om mee te vouwen. Met de concrete handeling van het vouwen, confronteer je, communiceer je en maak je op een andere manier verbinding met elkaar. In de winter van 2021 staat Folds in het teken van het woord ‘Sonder’. Sonder betekent in het Engels zoiets als de realisatie dat elke willekeurige voorbijganger een leven leeft dat even levendig en complex is als het jouwe, met eigen ambities, vrienden, routines, zorgen en gekte.

Folds is te zien in de Foyer van Theater Kikker van 9 t/m 12 december. Op verschillende momenten is het publiek welkom om mee te vouwen.
terug <

afgelast >
data & tijden
voorstellingsinformatie
FOLDS
bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ